Numan sonuçtan memnun

24 Eylül 2024 11:25
Numan'ın Teşekkür Mesajı
“Önce ücret iadesine önce şirket politikası diyerek onay vermediler. Sonra verdiler. Google gibi dev bir şirkete karşılığı verilmeyen parayı almak yakışmazdı. Teşekkür ederim.”

Telegram'dan uygulama içi 2500 yıldız satın aldım. Ödemeyi Google Play kullanarak yaptım. Google Play ödemeyi aldı ama aldığım ürün hesabıma geçmedi. Telegram ve Google arasında sıkıştım kaldım. Google politikalarımızı karşılamıyor diyor. Telegram cevap bile vermiyor. İkisinin de umurumda değil. Paramızı aldılar ama ortada ürün yok. 2199 TL para buhar oldu.

Numan
Numan
05 Ekim 2024 18:49

09 Ekim 2024 22:44
Telegram'dan Alınamayan Ürün Ve Destek Sorunu
Koray sonuçtan hiç memnun değil

Google Play Telegram Yıldız Ödemesi Hesabıma Yansımadı

19 Ekim 2024 02:45
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Onayım Olmadan Yapılan Google Play Ödemesi İçin Haksız Faturalandırma Ve İade Talebi

İbrahim
03 Eylül 2025 12:38
onayim-olmadan-yapilan-google-play-odemesi-icin-haksiz-faturalandirma-ve-iade-talebi-3.jpg

Google Play Kullanmadığım Telegram Premium Aboneliği İçin Para İadesi Talebim Sonuçsuz Kaldı

06 Eylül 2025 20:12
google-play-kullanmadigim-telegram-premium-aboneligi-icin-para-iadesi-talebim-sonucsuz-kaldi-2.jpg
google-play-kullanmadigim-telegram-premium-aboneligi-icin-para-iadesi-talebim-sonucsuz-kaldi-1.jpg

07 Mart 2024 06:47