Berna sonuçtan hiç memnun değil

A101'den Aldığım Ankastre Setin Sorunları Ve İlgisiz Servis

09 Kasım 2024 12:25

Merhaba
A101 üzerinden Goodwest markasının ankastre setini aldım. Önce fırını bozuldu, servisi arayıp çağırdım fakat defalarca aramama rağmen gelmediler. Sonra ocağı bozuldu, ocağı açtığımda doğalgaz kokusu yayılıyor. Bayağı ciddi bir sorun yaşıyorum. Bu sebepten asla kullanamıyorum ve aylardır bu şekilde sürekli servisi arayıp anlatmama rağmen parça olmadığını söylüyorlar. Ben servisi aradığımda süreçte garanti süresi devam ediyordu. En son aradığımda yapacak hiçbir şeyin olmadığını, şikayette bulunmamı söylediler. Aldığımdan bu yana seti doğru düzgün kullanmadım ve asla sorumluluk kabul etmeyip bu kadar umursamaz olmaları ve bu markanın üretim yapıp insanları bu şekilde oyalıyor olmaları beni rahatsız ediyor. Asla bu markadan biraz daha uygun diye alışveriş yapmanızı önermiyorum çünkü ürünü kullanamıyorsunuz. Kimseye önermiyorum.

30 Kasım 2024 10:52

Goodwest markasıyla ilgili bir çok şikayette bulundum sıkıntımı dile getirdim tek bir çözüm önerisi daha sunmadılar. Aldığınız andan itibaren bozuk bir ürünle karşı karşıyasınız ve muhatabınız yok. Bir an önce daha önceki yazmış olduğum şikayetlere çözüm önerisi sunarsanız sevinirim

09 Kasım 2024 11:57

Merhaba A101 üzerinden goodwest markasının ankastre setini aldım. Önce fırını bozuldu servisi arayıp çağırdım fakat gelmeleri için defalarca aramam gerekti aylar sonra geldiler yapıldıktan 1 ay sonra tekrar bozuldu ve defalarca aramama rağmen gelmediler sonra ocağı bozuldu ocağa açtığımda doğal gaz kokusu yayılıyor bayağı ciddi bir sorun yaşıyorum bu sebepten asla kullanamıyorum ve aylardır bu şekilde sürekli servisi arayıp anlatmama rağmen parça olmadığını söylüyorlar be ben servisi aradığımda süreçte garanti süresi devam ediyordu En son aradığımda yapacak hiçbir şeyin olmadığını şikayette bulunmamı söylediler. Aldığımdan bu yana seti doğru düzgün kullanmadım ve asla sorumluluk kabul etmeyip bu kadar umursamaz olmaları be bu markanın üretim yapıp insanları bu şekilde oyalıyor olmaları beni rahatsız ediyor. Asla bu markadan biraz daha uygun diye alışveriş yapmanızı önermiyorum çünkü ürünü kullanamıyorsunuz. Kimseye önermiyorum

Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Goodwest Ocak Gaz Kaçağı Var

18 Aralık 2023 13:21

Aldığım Ankastre Set Bir Yıl Dolmadan Arızalandı Servis Çözüm Sunmadı

Çisem
25 Haziran 2025 19:00

Yetkili Servisin İlgisizliği Ve Gaz Kaçağı Mağduriyeti Çözülmedi

27 Ekim 2025 16:33
Yetkili Servisin İlgisizliği Ve Gaz Kaçağı Mağduriyeti Çözülmedi
Atilgan sonuçtan hiç memnun değil

İlk Günden Arızalı Ve Tehlikeli Ankastre Set İçin Para İadesi Talebim Var

Atilgan