Gönülden Sevenler Profil Bilgilerim Silinmiş

22 Eylül 2024 03:20

Bu siteye üye oldum. Birkaç gün bakındım, ücretli üyelik olmadan ne mesajları görebiliyorsun ne de cevap yazabiliyorsun. Ücretlere baktım; aylık 600 TL, 3 aylık bilmem kaç TL falan. Neyse, siteye mail attım, ücretlerin yüksek olduğuyla alakalı. Sonrasında burasının evlilik sitesi olduğu, ucuz üyelik olduğunda insanların niyeti ciddi olmayanların da üye olduğu gibi bir cevap geldi. Devamında benim profilimi beğenen üyeler görünüyordu. Hepsi silinmiş, üyelik fotoğraflarım silinmiş, daha birçok şey silinmiş. Burası site sahiplerinin cebini doldurmazsan her şeyin silinebileceği, hatta doldursan bile bu adamların keyfine kaldığın bir site.

22 Ocak 2025 10:01 (Şikayetten 4 ay sonra)

Mert
Mert

Yine düşük ücretleme yapmışlar o zaman, şimdi Avrupalıya özel Fiyat yapmışlar galiba Aylık 29Euro 1103TL ediyor. Abone olacaktım vaz geçtim

gonulden-sevenler-profil-bilgilerim-silinmis-1.jpg
Erdem
Erdem

Abicim yüz binlerce dolarlık bir altyapı yazılım sistemi. Elbette bir geliri olacak ve bunu erkekten alacaklar. 600 liraya çok diyorsunuz, o kadar arkadaşlık sitesi var aha ucuzu mu var... Bugün 2 kişi bir kafede otur zaten 2 çay 2 kahve derken daha pahalı hesap gelir. Kusura bakma, dilediğin kişiye mesaj atacaksan ortaya da bir aidat koyacaksın. Bu un hesabını eden zaten bir ilişki de başlatamaz bu sitelerde... Yahu bugün köşedeki kebapçıya gitsen o paraya ancak çıkarsın... :) )

Ersin
Ersin
Şikayeti Çözüldü

Paradan yana sorun değil ama beğeniler geliyor mesajlar geliyor açmak cevap vermek için paralı üyelik şartı var eyvallah olacak tabii ki de sonra üye oluyorsun o mesaj atan beğenenlerden bir tanesi dönmüyor o nasıl olacak

Sen o sitenin ortağımısın?

Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Gönülden Sevenler Evlilik Sitesi Hakkında Bilgilendirme

12 Eylül 2024 13:26
Lütfi sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2023 14:13
Sinan sonuçtan çok memnun

20 Şubat 2025 19:51
"Gönülden sevenler adli firmayı kutlarım iade yaptılar, bundan sonra kullanmak istemiyorum "