Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Gönülden Sevenler Evlilik Sitesi Hakkında Bilgilendirme

12 Eylül 2024 13:26

Gönülden sevenler sitesine evlilik düşüncesiyle üye oldum. Daha sonra mesajlaşabilmek için benden ücret istediler. Onu da ödedim. Fakat bayan üyelerin hiçbiri mesajınızı cevaplamayı bırak okumuyorlar bile. Yaptığınız eleştiri paylaşımlarını site yönetimi yayınlamıyor. Herkes Facebook, Instagram gibi takılıyor sitede. Zaten profillerin çoğu sahte, sizden para alabilmek için site yönetimi tarafından oluşturulmuş. Size mesaj yazıyorlar, para ödemeden okuyamıyorsunuz. Ödemeyi yaptıktan sonra ise mesajı okuyup cevap veriyorsunuz ama daha sonrasında üye hesabını kapatıyor. Ayrıca bayan üyelere ücretsiz, sadece erkek üyelere ücretli onu da anlamış değilim. Kesinlikle üye olunacak bir yer değil. Boşuna para vermeyin.

22 Ocak 2025 10:06 (Şikayetten 4 ay sonra)

Yorumlar (5)

Motorlu
Motorlu

Beş para etmez bir uygulama insan kandırıyorlar sadece arkadaşın dediği her şey doğru

Sema
Sema

Kadın üyelere dakikada 10 mesaj geldiği falan yok, ayrıca orası paravan uygulama gibi evlilik sitesi adı altında insanlar eşlerini aldatma düşüncesiyle üye oluyorlar. Cinsel içerikli birçok mesaja maruz olmak zorunda kalıyorlar bayan üyeler ki site yönetimi tarafından açılan birçok fake ve bot hesap var uygulamada

Erdem
Erdem

Profillerin hepsi doğru. Ancak kadınlara online olduğu an neredeyse dadikada 10 mesaj birden geliyor. Bu kadar mesajı okumak ve tek tek dönüş yapmak imkansız. İlgisini çeken erkeğe dönerler. Siz Selam, merhaba, nasılsınız diye mesaj atarsanız dönüş alma şansınız sıfır zaten...

Ramazan
Ramazan

Nereden biliyorsun kadınlara dakikada 10 mesaj geldiğini? Ya da benim selam, merhaba, nasılsın yazdığımı? Kadın profillerini siz oluşturuyorsunuz galiba?

Ercan
Ercan

Olm sen hayırdır? Sitenin ortağı mısın ag. Boş yapma sitede kadınların hepsi sahte ve büyük ihtimalle sen açıyorsun o kadın profillerini kadın kılıklı

Sinan sonuçtan çok memnun

20 Şubat 2025 19:51
"Gönülden sevenler adli firmayı kutlarım iade yaptılar, bundan sonra kullanmak istemiyorum "

Gönülden Sevenler Profil Bilgilerim Silinmiş

22 Eylül 2024 03:20