Souha sonuçtan hiç memnun değil

Göknet İnternet Aboneliğimi İptal Ettikten Sonra Ödeme Yapmamı İstiyor

Souha
16 Ağustos 2024 12:05

Geçtiğimiz Şubat ayında sona eren bir Göknet aboneliğim vardı. Daha önce sonlandırmak istedim ama bunun için çok param olacağını söylediler, bu yüzden sözleşmenin sonuna kadar bekledim. İnternetle ilgili her zaman sorun yaşadım. Yeni bir eve taşındığımda, internet hattını kurmamış olmalarına rağmen faturaları bana ödettiler. Bunun bir altyapı sorunu olduğunu ve bu sorun yüzünden çalışamadığımı veya okuyamadığımı söylediler. Yine de faturaları ödedim.
Şubat ayında, aboneliğimi yenilemediklerinden emin olmak için Göknet müşteri hizmetlerini birkaç kez aradım. Sadece iptal formunu doldurup göndermem gerektiğini söylediler. Formu gönderdim ve internet kesildi. Ama bana fatura göndermeye devam ettiler.
İki ay sonra beni aradılar ve aboneliğin sonlandırılmadığını ve postanın eksik olduğunu söylediler. Kimlik resmiyle formu tekrar göndermem ve ekstra para ödemem gerektiğini söylediler. Ekstra parayı ödemeyi reddettim ve Mayıs ayında kimliğimle formu tekrar gönderdim.
Şimdi Şubat ve Mayıs ayları arasındaki aylar için ödeme yapmam gerektiğini söylüyorlar, ancak ödemeyi geciktirdiğim için fiyatlar arttı, aksi takdirde beni dava edecekler.
Bana verdikleri iptal prosedürünü tam olarak takip ettim ve sömürülmeyi kabul etmiyorum. Müşteri olarak tüm haklarımı kullanmaya çalışacağım, posta kanıtlarım var ve müşteri aramaları kayıt altına alınmalı.

17 Ağustos 2024 08:26 (Şikayetten 20 saat sonra)

Merhaba, Konu ile alakalı çağrı merkezimizi aramanız gerekmektedir. Saygılarımızla.

Cihan
Cihan

Çok şaşırmadım! Ben 3 hafta aboneleğimde sadece 3-4 gün kullanabildim sürekli kesinti vs bir de cayma bedeli 2700 TL istediler Ödeyip mahkemeye vereceğim kazanırsam emsal olur

Göknet Kullanılamayan İnternet İçin Fatura Ödemek Zorunda Kaldım

Yusuf
16 Ekim 2025 19:29

14 Şubat 2025 10:59
İnternet Hizmeti Ve Fatura Sorunlarıyla Boğuşuyorum
Sümeyye sonuçtan hiç memnun değil

Sümeyye
13 Şubat 2024 00:57