Göbel Termal Tesisleri Göbel Tesisi Şikayet

08 Kasım 2023 10:51

Yaklaşık 9-10 yıldan beri sürekli Göbel Termal Tesislerinde arada sırada konaklıyorum. Daha önce evler ve kaplıcalar fiyat olarak çok makuldu, fakat son gidişimde fiyatlar çok fazla artmış. Evler ferah, geniş ve sıcak, ona bir sözüm yok. Ama 4 kişilik konakladığımız evde doğru dürüst bir tencere, tava vs. yok. 2 tane su bardağı var, 4 kişiye 2 su bardağı maliyeti nedir ki? Ve ben her gidişimde orada marketten su ve çay bardağı alıp bırakıyorum. Bir ekmek bıçağı yok, kahvaltı bıçağı yok, bunlar çok sorun. Madem bu kadar zam yapıyorsunuz, evlerin mutfak ürünlerini arttırmaları gerekli, daha yazmadığım bir sürü eksik. Diğer bir konu, eskiden eğer orada kalıyorsanız, hamamlara girmek için fiş veriliyordu. Bir defa ücretsiz giriyordunuz. Ondan önce de bir defa para veriyordunuz, bir günde istediğiniz kadar faydalanılıyordu ve hamam ücreti de makuldu. Şimdi ise orada konaklasanız dahi hamam ücretli, böyle bir saçmalık olabilir mi? Ben hem kilometrelerce yol gideceğim, orada ev kiraladığım halde bir de hamama ayrı ücret ödeyeceğim. Orada kalana da aynı fiyat, çevreden geline de aynı fiyat. Orada yakında oturan vatandaş için fiyat çok iyi, çok uygun, burada bir haksızlık var. Umarım bu yazdıklarım gerekli mercilere ulaşır.

Göbel Termal Tesislerinde Artan Fiyatlar Ve Eksik Hizmetler

04 Eylül 2024 16:32

08 Şubat 2024 23:21

Özbudak Termal Hayal Kırıklığı Temizlik Ve Hizmet Sıfır

12 Temmuz 2025 10:38
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Özbudak Termal Mağduru!

16 Ocak 2025 15:31