Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Yakıt Dolumu Sonrası Büyük Arıza ve İlgisizlik

04 Ekim 2024 00:12

GO Akaryakıt firmasından pompada AdBlue almak için gittim. 100 TL tuttu. Aracıma bindim ve gittim. 100 metre sonra araçta garip sesler gelmeye ve yavaşlamaya başladı. Ben de uygun bir yerde durdum. Tekrar çalıştırmak istedim, araç çalışmadı. Motor ikaz lambası yanıyordu. Yakıt istasyonuna gidip AdBlue'yu yakıt deposuna mı koydunuz diye sordum. Yanlışlıkla pompacının sözde yarım litre koyduğunu söylediler. Aracımı servise çektirmek istediğimi söylediğimde, 'Biz usta bulur yaptırırız, servis pahalı yapar' dediler. Ben bunu kabul etmedim ve itirazda bulundular. 'Ben servis haricinde başka yere yaptırmam, aracımın garantisi var' diye uyardım. Şu an aracımda çok büyük bir arıza meydana geldi. Aracım hem masrafı çok oldu hem de iş kaybına uğruyorum. Kendilerine ulaşamıyorum. GO Akaryakıt merkezini birkaç sefer arayıp durumu bildirmeme rağmen hiçbir şekilde geri dönüş yapmadılar. Şu anda aracımın tamir masrafı çok yüksek olduğu için zor durumda kaldım. Ayrıca aracımın arızalı olmasından dolayı şu an iş kaybına da uğruyorum. GO Akaryakıt firması genel merkeze durumu bildirmem yaklaşık 1 ay oldu. Bu durumu şikayet etmeme rağmen geri dönüş yapıp ilgilenmediler.

04 Ekim 2024 09:12 (Şikayetten 8 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Şikayetiniz tarafımıza ulaşmış olup gerekli incelemeler yapılarak, size en kısa sürede bilgi verilecektir. Saygılarımızla GO Yakıt

Anıl
Anıl

Çözüm bulabildiniz

İbrahim
19 Temmuz 2024 20:23
Ercan sonuçtan memnun

28 Ağustos 2024 13:24
"Masraflar ödendi. Teşekkürler..."
Osman sonuçtan hiç memnun değil

GO Yakıt GO Petrolde Pompacı Hatası

12 Ağustos 2024 14:52