Hair Mood Gallery Hayal Kırıklığı Yaratan Kuaför Deneyimi

Hair Mood Gallery Hayal Kırıklığı Yaratan Kuaför Deneyimi
21 Kasım 2024 23:30

Instagram'da reklamını görüp gittim, çok pişman oldum. Yaptığım en büyük hataydı; çok amatörce çalışıyorlar. Kullandıkları malzemeyi görmedim ama kalitesiz ve ucuz ürün kullandıkları kesin, saçım işlemden sonra keçe gibi oldu. Kampanya fiyatları 2500 TL iken, salona gittiğimde bana söyledikleri fiyat 9500 TL idi. O gün o işe zaman ayırdım, çok da uzaktan geldiğim için yaptırdım ama keşke yaptırmasaydım. Başkalarına yaptıkları gibi önce test yapılıyor, saç sünüyor, çok kuru deniyor. Uydurma cümlelerle saça şunu bunu yapacağız diye yüksek bir fiyat çıkarıyorlar. Benim saçımda önceden işlem yoktu, düz boya vardı, diplerim gelmişti, resim gösterdim, yaparız dediler. Önce paket atıldı, paketlerin arasındaki saçlar ve dipler tiftikli haliyle üstün körü boyandı, 10 dakika sonra yıkandı, geçiş yerlerine pigmentasyon denilen bir şey sürdüler, bakım diye de ne sürdüler meçhul. İşlem sonrası fönle alladı pulladı, benim istediğim renkle alakasız mat kötü bir renk çıktı. Maşayla şekil verdikten sonra uçlara kesim yapmak istediler, ben istemedim, o da çok ilginç; benim bildiğim saç düz iken kesim yapılır. İlk yıkamada boya aktı, dipteki beyazlarım ortaya çıktı. Açıkçası kendim bile onlardan daha iyi yapardım.

profile profile profile

Pınar sonuçtan hiç memnun değil

25 Nisan 2024 15:47
Açelya sonuçtan hiç memnun değil

08 Haziran 2024 09:56

Glamour Hair Dresser Hayal Kırıklığı Yaratan Kuaför Deneyimi!

12 Ekim 2024 15:23
Merve sonuçtan hiç memnun değil

04 Temmuz 2025 20:22

09 Ağustos 2024 21:59