Serdar sonuçtan hiç memnun değil

10 Mart 2024 18:01

GL General 8001 B 8 fonksiyonlu ankastre fırın satın aldım. Ürün dün elime ulaştı. İlk kullanımda tuşları eridi ve şu an kullanılamayacak durumda. Bir an önce bu problemin çözülmesini talep ediyorum. Trabzon'da yetkili bir servis bulamıyorum. Google'dan arama yaptığımda farklı sonuçlar çıkıyor. Lütfen en kısa sürede tarafıma ulaşarak problemimi çözün.

11 Mart 2024 08:45 (Şikayetten 14 saat sonra)

Serdar A. Değerli müşterimiz öncelikle sorun yaşadığınız için üzgünüz. Memnuniyetiniz sağlanana kadar durumun takipçisi olacağımızı bilmenizi isteriz. Memnuniyetiniz, memnuniyetimizdir. SAYGILARIMIZLA...

13 Mart 2024 14:55

Evet bugün servis geldi bunların tuşlarında kırılma olmuş onun için böyle içeriye batmış fırınınız işlev görmüyor vesaire 600 TL ücret öderseniz parçanızı siparişini vereceğiz dediler benim tek hatam bunu kendim kurmam tabii piyasada öyle bir markanın yetkili servisini bulmak zor bayağı uğraştım aslında bulamayınca kendim kurmaya karar verdim bu fırın bana fabrikadan veyahut satıştan kırık geldi ama bu kadarcık basit bir şey için hiç kullanılmamış bir ürün için Kayseri'deki fabrika merkezinin resmen böyle kurşun hesabını yapması utanç verici bir daha gl general markasının önünden bile geçmem kimseye de tavsiye etmem

13 Mart 2024 15:47

Ürün bana kırık ya da arızalı geldi çevirme tuşlarının olduğu kısmı kırıkmış yetkili servis geldi benden 600 TL ücret talep etti başka şekilde siparişini vermeyeceğini söyledi 0 arızalı veya kırık gelen ürünün parasını niye ben veriyorum bilmiyorum bu kadar amatör bu kadar kalitesiz bir firma olamaz Bir daha asla bu firmanın ürünlerinden almayacağım kimseye de tavsiye etmiyorum

13 Mart 2024 16:06

Merhabalar; Türkiye'nin tüm il ve ilçelerinde markamızın yetkili servisi mevcuttur. Ankastre ürünlerimizde ücretsiz kurulumumuz mevcuttur. Müşterimiz ürünü kendisi kurduğu için ürün garanti dışı kalmıştır.

13 Mart 2024 16:14

Sizin yetkili servisiniz yok Trabzon'da en son ürünlerinizi satan bir mağaza buldum Meydan lokasyonunda onlara sordum Ferre markasının servisi bakıyormuş gl general Markasına bu sizin yazmış olduğunuz sadece bahane sanki kurulum dediğiniz parçaları toplayıp birleştirme sadece fırını kabinene koyup fişini taktık sağını solunu kıracak kadarda sakar değilim makine teknikeriyim ben dağdan gelmedim bu ayıp size yeter 600 TL yi benden almasanız fabrika iflas edecek gerçek bir Kayserili örneği olmuş 👏👏

13 Mart 2024 16:24

Müşteri memnuniyetinin ne demek olduğunu siz bilmiyorsunuz   bırakın 1 gün önce alınmış ürünü firmalar garantisi yeni bitmiş ürünleri bile garanti kapsamında müşteri memnuniyeti adı altında vatandaşa yardımcı oluyor ama sizinkisi tamamen üç kuruşun hesabını yapmak ve bu size hiçbir katkı sağlamaz bedava verseler bir daha gl general yazan altın olsa almam

13 Mart 2024 22:09
GL General General Ankastre Fırın İlk Kullanımda Tuşları Eridi

Sıfır olan gl general marka ankastre fırın kusurlu bir şekilde bana ulaştı ben bunu kabinine koyup elektriği prize taktıktan sonra çevirme tuşları kırılarak panelin içine bağımsız şekilde durduğunu ve fark ettim uzun uğraşlar sonucu servise ulaştım Ferre servisi bakıyormuş buna servise montaj yaptırmadığım bahanesi ile benden 600 TL ücret istediler bu Kayseri'de fabrikası olan yerli üretim Gl General markasına hiç yakışmadı ürün bu kadar zenne ve basit yapılmış ise benim bunda suçum ne sıfır aldığım bir ürüne arti tamir parası ödemek hiç etik bir şey değil markayı ve müşteri memnuniyeti yetkilisini ve garanti ekibini buradan kınıyorum ürünün arkasında durmayan bu firma

Bosch Ankastre Fırının Tuşları Silindi, Cihaz Kullanılamaz Hale Geldi

Özcan
30 Ekim 2025 15:37
Tuğçenur sonuçtan çok memnun

Beko BFC 430 G Ankastre Fırın

Tuğçenur
05 Aralık 2023 15:15
"Uğraşmam sonucu ürün değişimi kabul ettiler teşekkür ederim"
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Kumtel Fırın Tuşu Basılı Kalıyor

Mahmut