31 Mart 2024 03:21

Getir aracından araba kiraladım, ancak birden kapılar anahtar yardımı olmadan kilitlenmemeye başladı. Bunun üzerine müşteri hizmetlerini aradım. İlk görüşmede A******** Bey, uzaktan kilitlemeyi denedi fakat başarılı olamadı. Altı dakikalık bir görüşme sonrasında Kia yetkili servisine yönlendirileceğimi belirtti. Otuz dakika sonra tekrar aradığımda F***** Bey ile görüştüm, herhangi bir kayıt bulamadı. Durumu tekrar anlattım ve yeni bir kayıt açtığını, biraz daha beklememi rica etti. Bir saat sonra yol yardım ekibinden T**** Bey ile görüştüm, plaka üzerinden yaptığı kontrolde herhangi bir kayıt bulamadığını söyledi. Evimize geçmemiz gerektiğini, genel birimi aramamız ve aracı sonlandırmamız gerektiğini, vale yönlendirileceğini belirtti. Bunun üzerine tekrar arayarak opsiyon üçü seçtim ve Ş***** Hanım ile görüştüm. Sorunumu dinledikten sonra telefonu kapattı ve geri dönüş yapmadı. Tekrar aradığımda D**** Hanım ile görüştüm. Kendisi yardımcı oldu ve geri dönüş yapacağını söyledi. Sözünde durarak yol yardım ekibinin geldiğini ve sorunun çözüldüğünü iletti. Kontrol ettiğimde sorunun devam ettiğini D**** Hanım'a bildirdim. Bir yandan birimle yazışıyordu, ben de oturumu sonlandıracağımı ve anahtarı torpidoya bırakacağımı belirttim ancak birim anahtarı eve götürmemi talep etti. Kapıyı içeriden kilitledim ve anahtarı yanıma aldım. Ertesi gün evde olmayacağımı belirttim ve umarım 'Pazar günü geldik' diye aramazlar. Arabayı bir günlüğüne kiralamıştım, ancak sadece üç saat kullanabildim. Geri kalan sürede kapıyı kilitlemek ve temsilcilerle uğraşmak zorunda kaldım. Umarım bu konuda bir sorun yaşamam ve ücretimin iadesini alabilirim.

Yunus sonuçtan hiç memnun değil

28 Kasım 2023 17:48
Nupelda sonuçtan hiç memnun değil

Nupelda
27 Aralık 2023 23:22