Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Genpa 3 Seferdir Teknik Servise Gönderilen Ürünüm İçin Sonuç Alamamam

Genpa 3 Seferdir Teknik Servise Gönderilen Ürünüm İçin Sonuç Alamamam
Ömer
30 Ocak 2024 12:12

İyi günler. Vatan Bilgisayar Bursa Kent Meydanı Şubesinden 2022 Temmuz ayında Roborock s5 Max temizlik robotu aldım. Robotumu yaklaşık 1,5 yıl boyunca faydalı bir şekilde kullandım.

18.12.2023 tarihinde şarj kontağı sorunu nedeniyle servise gönderilmek üzere Vatan Bilgisayar Kent Meydanı şubesine teslim ettim. Yaklaşık 15 gün sonra ürünüm geldi. Denilip mesaj tarafıma iletildi ve gittiğimde ürünümle ilgili hiçbir işlem yapılmadan iade edildiğini gördüm. Kayıtlarda aranıp ulaşılamadığı ifade edilmiş, Genpa ile görüşmemde kayıtlara Vatan Bilgisayar'ın numarası yazıldığı için tarafımın aranmadığı firmaya da ulaşılamadığı söylenmiştir. Ürünü teslim almadan 06.01.2024 tarihinde ikinci kez servise gönderdikten sonra 21.01.2024 tarihinde batarya değişimi yapılarak ürünün tamir edildiği söylenmiştir. Ne firma ne de Vatan Bilgisayar ürünü test edip tarafıma öyle göndermiştir. Eve gidip denediğimde de sorunumun çözülmediğini görüp 22.01.2024 tarihinde tekrar şubeye gidip sorunun çözülmediğini gösterip garantiye gönderdim. 30.01.2024 tarihinde ise telefonuma Vatan Bilgisayar üzerinden tekrardan mesaj gelerek ürünümün tekrardan teknik servise gönderildiğini öğreniyorum. Aradan geçen 8 günlük süre zarfında Genpa tarafından ürünün işlemleri kapatılmadığından tekrardan geri çağırıldığını öğreniyorum.

Bu kadar severek kullandığım bir cihazdan beni nefret ettirdiğiniz için inanın artık bıktım. 1,5 aydır cihazımın sorunu net olduğu halde ne Genpa ne de Vatan Bilgisayar'dan bir çözüm üretemedim ve iletişim kuracak birini bulamıyorum. En son gönderdiğimde artık sorunun nerede olduğunu gösterir. Bir mektup sorunu gösterir. Video dahil olabilecek tüm evrakları ilettim. Ancak halen cihazımı teslim alamadım.

Sayın firma yetkilisi; ben sizlerden para vb. Bir yardım talep etmiyorum. Sadece sizlerden isteğim cihazımı tekrardan kullanmak ve tarafımla iletişim kurulması. Anlayış gösterirsiniz ki bu da benim en doğal hakkım. Bu süreç sonunda da ne yazık ki Genpa'nın nasıl acemice bir tamir yaptığını, ürünleri denemeden gönderdiğini ve nihai kullanıcı bizleri nasıl mağdur ettiğini üzülerek görmüş bulunmaktayım. Sizlerden talebim lütfen tarafıma bilgi verilecek şekilde iletişime geçilip sorunumun çözülmesidir.

Feyza sonuçtan hiç memnun değil

Feyza
25 Temmuz 2023 16:32
Emine sonuçtan hiç memnun değil

Emine
21 Aralık 2024 19:13
Genpa Garanti Süresi Dolmadan Çözülemeyen Servis Problemi!
Genpa Garanti Süresi Dolmadan Çözülemeyen Servis Problemi!
Hidayet sonuçtan hiç memnun değil

Hidayet
16 Kasım 2023 11:21