Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Generali Sigorta İle Sorunlu Kasko Deneyimi: İletişim Ve Hizmet Eksiklikleri

12 Aralık 2024 17:36

Merhabalar Generali Sigortadan 2024 ağustos ayında kasko sigortası yaptırdım. Öğretmen olduğum için öğretmenlere özel indirim ile yetkili veya özel servis sınırı olmaksızın kaskoyu yaptırdım. Daha öncesinde hiç hasarım yok ve bu aracıma önceki 2 kaskoyu farklı firmalardan yaptırmıştım. Aracımın karıştığı hasar sebebiyle kasım ayında İstanbul Kartal Doğuş Otoya onarımı için bıraktım maalesef süreç çok sorunlu bir şekilde halen tamamlanmadı zira şöylece sıralayayım.
Generali Sigorta maalesef kaskoyu süreci yönlendirme ve yardımcı olma anlamında çok istekli değil. Çünkü hasar dosyasının açılması eksperin gönderilmesi ve müşteriye süreçlerle ilgili yönlendirme konusunda hiçbir şekilde geri bildirim olmuyor.
Örneğin Hasar dosyanız açıldı ve dosya numaranız şudur bu bilgiye ihtiyaç duyabilirsiniz veya ilerde lazım olursa şurdan ulaşabilirsiniz.
Poliçenizde ikame araç hakkınız var kullanmak isterseniz yardımcı olalım gibi bir dönüş olmuyor. İkame aracı istemek için aradığınız da ise telefonda bir dayak yemediğimiz kalıyor.
Eksper ataması neye göre oluyor bilmiyorum ama dosyanın durumu hakkında bilgi almak için sizi eksperle muhatap ediyor ki kendilerine ulaşmak çok zor.
Öğretmen indirimi aldığım için sigorta şirketinin servise ödemeyi onaylaması için kimlik belgemi sigorta şirketine göndermem gerektiğini ve ne şekilde kime atmam gerektiğini servisteki hasar danışman da bilmediği halde gönderin diyor.
Servis sigorta şirketinin işlemlerinin yavaşlığı konusunda ayrıca zaten uyarıda bulunuyor.
Müşteri hizmetlerini aradığınızda ise sanki suçluymuşsunuz gibi bir tavırla konuşmaları ayrıca geriyor.
Bundan sonraki kaskomu ücretine fazla verip müşterisine yardımcı olan firmaya yaptırma kararı aldığımı bildirmek isterim. Şunu da eklemek istiyorum ki kaskoyu zorla tabii ki yaptırmadım telefonla sizi arayıp satış yapmak için zaten fazlası ile kibar ve profesyonel olarak hizmet edeceklerini taahhüt ettikleri için yaptırdım ama yaşayınca anladım ki öyle süslü sözlere aldanmamak gerekiyor.

Fatih
Fatih
13 Aralık 2024 15:48

Bugün tamiratı yapan servisten yapılan açıklama gereği yine kasko ve eksper ile görüştüm eksper dosyayı kapattığını sigorta şirketini ise aramasam yine herhangi bir işlemle ilgili bilgi vermeyeceğini yeniden anlamış oldum. İncelemeyi 6 iş günü içinde tamamlayıp öyle işlemler sonuçlanacakmış diye. Aramamış olduğumu varsayarsak doğal süreçle 2 haftayı bulurdu sanırım. Velhasıl geri bilgilendirme yok ve Generali gerçekten müşteri odaklı bir sigorta şirketi değil bana göre

Sercan sonuçtan hiç memnun değil

16 Mart 2024 11:26
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

26 Nisan 2024 13:49
Generali Sigorta Kaza Sonrası Mağduriyet Ve İletişim Sorunları

10 Şubat 2024 17:07
Ümit sonuçtan hiç memnun değil

14 Mart 2024 16:32
Türkiye Sigorta Büyük Bir Pişmanlık