Sezgin sonuçtan hiç memnun değil

General Mobile Ve İzmir Vmy Servis Sorunu

24 Kasım 2023 22:50

İzmir'deki General Mobile yetkili servisi olan vmy servisine çatlak ekrandan dolayı garantinin bozulmaması için orada değiştirttim, ancak her şey ondan sonra başladı. Aynı gün cihazın hoparlöründen cızırtı geldiğini fark ettim ve telefon kapanmaya başladı. Aynı gün servisi arayarak problemleri bildirdiğimde, 'sorun değil, nasılsa garantisi var, değiştiririz' dediler. İşlerimden dolayı bir hafta sonra gidebildim. Cihazı bıraktım ve bir hafta sonra geri aldığımda sadece yazılım güncellemesi yapılmış, sorunlar hâlâ devam ediyordu. Durum adeta şaka gibiydi. Daha sonra her hafta izin alarak 40 kilometre yol kat edip servise gitmeye başladım. Sorunum çözülmediği gibi garantili cihaza servis kaydı açılmadan işlem yapıp garanti dışı müdahale diye kullanıcıya yüklemeye kalkıştılar. 'General Mobile ve vmy servis' maalesef pişmanlık sebebidir.

02 Mart 2024 21:43

Arkadaşlar, General Mobile cep telefonlarına kesinlikle yakın durmayın. Sunduğu özelliklerin çoğunu karşılamaz, özellikle İzmir servisi takdire şayan. 'Türkiye üretimi' diye bir durum var ama sonuç hüsran. Eğer bir General Mobile alırsanız, pişmanlık yaşayabilirsiniz.

06 Aralık 2023 11:01 (Şikayetten 11 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle markamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. General Mobile ailesi olarak, siz değerli kullanıcılarımıza her zaman en üst düzeyde hizmet sunma misyonuna odaklanmaktayız. Sizlerin memnuniyeti bizim için en büyük önceliktir. İletmiş olduğunuz talebiniz ile ilgili inceleme ekibimiz gerekli süreci başlatmıştır. En kısa süre içinde konuyla ilgili bilgilendirmeleri sizinle paylaşacağız. Sağlıklı günler dileriz. General Mobile

06 Aralık 2023 11:08

Merhaba Sezgin Bey, Talebiniz ile ilgili 6.12.2023 tarihinde yapmış olduğumuz görüşmede tarafınıza konu ile ilgili bilgi verilmiştir. General Mobile ailesi olarak bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz. General Mobile

14 Aralık 2023 10:33

Merhaba Sezgin Bey, Talebiniz ile ilgili 14.12.2023 tarihinde yapmış olduğumuz görüşmede tarafınıza konu ile ilgili bilgi verilmiştir. General Mobile ailesi olarak bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz. General Mobile

Sezgin
Sezgin
14 Aralık 2023 10:44

General Mobile ve müşteri temsilcisi hilal hanıma çok teşekkür ediyorum müthiş ilgilendiler cihaz geldi çok iyi gözüküyor biraz daha kullanıp deneyimlerimi aktaracağım.

14 Aralık 2023 11:05

Merhaba Sezgin Bey, Memnuniyetinizi duymak çok güzel. Değerli görüşleriniz için çok teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz. General Mobile

13 Ağustos 2023 13:33
General Mobile GM 21 Plus Dokunmatik Ekran Sorunlu

15 Mayıs 2024 00:33
Salih sonuçtan hiç memnun değil

26 Nisan 2024 00:26
Hakan sonuçtan çok memnun

20 Aralık 2023 13:31
"General Mobile müşteri hizmetlerindeki Hilal ablaya sonsuz teşekkür ederim onun sayesinde sorunum çözüldü iyimi varsınız"
General Mobile Kategorileri