Telefon Desteği E Fatura Var, Gsb Yok Diyerek Kabul Etmiyor

22 Ocak 2024 15:39

Üniversite öğrencisiyim. Bu yıl Cumhurbaşkanımızın dediği gibi öğrencilere telefon desteği verilecek ve ben de Media Markt'tan 15/12/2023 tarihinde telefon aldım. Aynı gün Gençlik ve Spor Bakanlığı'na (GSB) başvurdum telefon ücretinin desteğini sağlamaları için; ancak uzun bir süre dönüş yapmadılar. Sonra başvurumu kabul etmediler ve destek sağlanmadı. Gerekçe olarak 'E-faturanız yok' dediler. Oysa benim e-faturam mevcut ve ekte fatura bilgilerini bırakacağım. GSB'nin çağrı merkezini arıyorum, fakat ilgilenmiyorlar. Üniversite öğrencisi olarak mağdur oldum. Destek olduğu için telefonu aldım ama tüm parayı öğrenci bütçemle ben ödemek zorunda kaldım. Rica ediyorum, bu sorunun çözülmesini istiyorum. Telefon aldığım tarih: 15/12/2023, marka: Tecno Camon 20, ücreti: 9499 TL. GSB'ye destek için başvurduğum tarih: 15/12/2023. GSB'nin 'E-faturanız yok' diyerek başvurumu reddettiği tarih: 08.01.2024. E-faturam var ve bunu CİMER'e yazdım. Faturayı CİMER'e gönderdim ancak maalesef dönüş bile yapmadılar. GSB'den şikayetçiyim. Faturam olduğu halde başvurumun 'yok' denilerek iptal edilmesini kabul edilemez buluyorum.

12 Şubat 2024 01:12

15 Şubat 2024 12:30