Gençlik ve Spor Bakanlığı Vergisiz Telefon Kampanyasındaki Vergi İadesi Aylardır Yapılmadı

15 Şubat 2024 14:08

Gsb'ye öğrencilere yönelik vergisiz telefon kampanyasından yararlanmak için 6 Aralık 2023'te telefon aldım ve daha sonra gsb biz web adresinden vergi iadesi için başvurumu yaptım. Ama maalesef Gençlik ve Spor bakanlığının teknoloji destek adı altında yaptığı vergi iadesi, başvurum 3. Ayına girmiş olmasına rağmen hala ödenmedi. Halen sistemde durum sorgulamada gıb kontrolleri devam ediyor yazıyor. Bu ücretler ne zaman yatacak? Zaman geçtikçe bu yüksek enflasyon ortamında paramız günden güne değer kaybediyor maalesef, ödenecek olan 3 kuruş vergi iadesi de pul olup gidecek. Bu bakımdan ilgililerden bu soruna acilen çözüm bulunmasını ve mağduriyetlerimizin giderilmesini rica ediyoruz.

13 Ekim 2024 18:28

Maalesef telefonu almamızın ve vergi iadesi için başvuru yapmamızın üzerinden yaklaşık 10 ay geçmiş olmasına rağmen ve bu süreçte 2 kez bilgi edinme (CİMER) den başvuru yapıp derdimize cevap istememize rağmen maalesef sitede halen GİB kontrolleri devam etmektedir yazıyor, bu gidişle bu vergi iadesini yapmayacaklar herhalde ya da iyice para pul olacak o zaman yapacaklar.

Yorumlar (13)

Dilan

Benim de ilk iki başvurumda aynı sorundan dolayı iptal edildi kayıtlara da sıkıntı görünmüyordu oysaki, o hal olduktan sonra IMEI sıkıntısı çıktı 1.5 yıl oldu neredeyse CİMER'e defalarca yazdım ama sonuç yine aynı

Dilan

Merhaba paranız yattı mı benim sürekli IMEI numarası yanlış diyerek Reddediliyor

Özcan

Maalesef 2. Kezdir GİB de e-arşiv faturası kaydı bulunamamıştır diyerek red veriliyor. Oysaki benim GİB de yaptığım sorgulamada sistemde kasıtlı olduğu görünüyor, anlamadım gitti, 11. Ayımıza girdik 3. Başvuruyu yapacağım.

Zeynep

Bugün girip bende baktım 3 ayı geçti ve geri ödeme süreci başlatılmıştır yazıyordu bakalım ne zaman yatıracaklar

Fatmanur
Fatmanur

Yattı mı paranız acaba?

Ilos
Ilos

Ödendi mi acaba? Bende de aynıı

Gökhan
Gökhan

Bende de ''Geri ödem e süreci başlatılmıştır.'' yazıyor. Bayağı oldu henüz yatmadı. Sizin parayı yatırdılarmı?

Nurullah
Nurullah

Yatırdılarmı acaba ve yayırdıysalar ne kadar yatırdılar

Ayşe
Ayşe

Yattı mı acaba

Halil
Halil

Yatırdılar mı acaba geri. Yatırdılarsa da ayın kaçında yatırdılar. Teşekkür ederim:)

İbrahim
İbrahim

Oraya kadar gelmiş ya ben de kasımdan beri diğer bilgiler kontrol ediliyor yazıyor :d

Hayır yatırmadılar maalesef

Rahime
Rahime

Yatırdılar mı bende de hala aynı şekilde

06 Şubat 2024 18:27

06 Mayıs 2024 13:03