Gençlik ve Spor Bakanlığı Vergisiz Telefon Kampanyasındaki Vergi İadesi Aylardır Yapılmadı

15 Şubat 2024 14:089.960

Gsb'ye öğrencilere yönelik vergisiz telefon kampanyasından yararlanmak için 6 Aralık 2023'te telefon aldım ve daha sonra gsb biz web adresinden vergi iadesi için başvurumu yaptım. Ama maalesef Gençlik ve Spor bakanlığının teknoloji destek adı altında yaptığı vergi iadesi, başvurum 3. Ayına girmiş olmasına rağmen hala ödenmedi. Halen sistemde durum sorgulamada gıb kontrolleri devam ediyor yazıyor. Bu ücretler ne zaman yatacak? Zaman geçtikçe bu yüksek enflasyon ortamında paramız günden güne değer kaybediyor maalesef, ödenecek olan 3 kuruş vergi iadesi de pul olup gidecek. Bu bakımdan ilgililerden bu soruna acilen çözüm bulunmasını ve mağduriyetlerimizin giderilmesini rica ediyoruz.

Özcan
13 Ekim 2024 18:28

Maalesef telefonu almamızın ve vergi iadesi için başvuru yapmamızın üzerinden yaklaşık 10 ay geçmiş olmasına rağmen ve bu süreçte 2 kez bilgi edinme (CİMER) den başvuru yapıp derdimize cevap istememize rağmen maalesef sitede halen GİB kontrolleri devam etmektedir yazıyor, bu gidişle bu vergi iadesini yapmayacaklar herhalde ya da iyice para pul olacak o zaman yapacaklar.

Yorumlar(13)

1 Kasım 2024 03:00

Benim de ilk iki başvurumda aynı sorundan dolayı iptal edildi kayıtlara da sıkıntı görünmüyordu oysaki, o hal olduktan sonra IMEI sıkıntısı çıktı 1.5 yıl oldu neredeyse CİMER'e defalarca yazdım ama sonuç yine aynı

31 Ekim 2024 23:57

Merhaba paranız yattı mı benim sürekli IMEI numarası yanlış diyerek Reddediliyor

16 Şubat 2024 12:43

Bugün girip bende baktım 3 ayı geçti ve geri ödeme süreci başlatılmıştır yazıyordu bakalım ne zaman yatıracaklar

Gençlik Ve Spor Bakanlığı Vergi İadelerini Yatırmıyor Ve Başvurularla İlgilenmiyor

6 Şubat 2024 18:275.773

Gsb vergisiz telefon kampanyası için 17.11.2023 tarihinde telefon aldım ve başvuru yaptım. 3 ay geçmesine rağmen sürekli...

2 Destek

Gençlik ve Spor Bakanlığı Telefon Vergi İadesi Aylardır Yatmadı

6 Mayıs 2024 13:032.763

Vergi indirimli telefon için yaptığım başvurunun geri ödeme süreci hala tamamlanmadı. Aralık ayının yirmisinde başvuruda...

Gençlik Ve Spor Bakanlığı Öğrencilere Vergisiz Telefon Desteği

23 Nisan 2024 14:245.097

Gsb biz telefon destek kampanyasına 29.11.2023 tarihinde yaptığım başvurudan sonra geçen 5 ay sonunda hala bir vergi iad...

Gençlik Ve Spor Bakanlığı Para İadem Uzun Süredir Yapılmıyor!

Gençlik Ve SporBakanlığı Para İadem Uzun Süredir Yapılmıyor!

Başak
Gençlik Ve Spor Bakanlığı Biz Uygulamasına Giremiyorum

Gençlik Ve SporBakanlığı Biz Uygulamasına Giremiyorum

Ayşe
Gençlik Ve Spor Bakanlığı Teknoloji Destek Mağdurluğu

Gençlik Ve SporBakanlığı Teknoloji Destek Mağdurluğu

Orkun
Gençlik Ve Spor Bakanlığı Van İpekyolu Çok Amaçlı Spor Salonu Pozitif Ayrımcılık

Gençlik Ve SporBakanlığı Van İpekyolu Çok Amaçlı Spor Salonu Pozitif Ayrımcılık

Ersin
Gençlik Ve Spor Bakanlığı Kombineli Koltuk Kırılmış!

Gençlik Ve SporBakanlığı Kombineli Koltuk Kırılmış!

Emrah

Öne ÇıkanKonular