Gencallar Elit Hukuk Bürosu Şikayet

26 Temmuz 2024 11:3213.081
Büşra'nın Teşekkür Mesajı
Merhaba Gencallar ekibinden Volkan bey tarafıma ulaştı ve bu durumun tekrarlanmayacağını iletti kendisine ayrıca güzel üslubu ve alakası için çok teşekkür ederim.

İcralık olan borcumla ilgili Elit Hukuk Bürosu denilen yerden, N******* isimli kişi tarafından borcun yasal sorumlusu ben iken annemin numarası aranmış ve tehdit edilmiştir. Annem kalp hastası ve tarafında yapılan tehditler sonucu rahatsızlık geçirmiştir. F**** bey olan avukatına da asla ulaşamamakla birlikte halen N******* isimli kişi tarafından hakarete uğramaktayım ve telefonu yüzüme kapatmakta. Gerekli şikayetimi tüm mecralara iletecekken ayrıca kendilerinden de şikayetçi olacağım.

Büşra
29 Temmuz 2024 12:16

29 Temmuz 2024 12:21 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhabalar Büşra Hanım Uyarınız üzere ilgili departmanımıza şikayet ve öneriniz iletilmiştir. Konu ile ilgili Müşteri Hizmetleri Birimimiz yardımcı olma anlamında bilgilendirme yapılmıştır. Anlayışınız için teşekkür eder sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla Gencallar Giyim Müşteri Hizmetleri

18 Mart 2025 18:11

Bu tip haciz işlemlerine maruz kalmamak için alışveriş edilen mağazalar çok dikkat etmek lazım. Yoksa sinir bozucu bir çok olayı peş peşe yaşamak zorunda kalıyor insanlar.

Hukuk Bürosundan Gelen Tehdit Ve Yanıltıcı Bilgiler

13 Kasım 2024 09:2615.155

Dün bir telefondan Elit Hukuk Bürosu'ndan aradıklarını söylediler. Gencallar'dan borcum için kapımızda olduklarını ve ka...

4 Destek1 Yorum

Gencallar Olmayan Borcumla Beni İcraya Verdi

9 Ağustos 2024 16:4715.746

Gencallar'ın Hukuk Bürosu beni arayıp tehdit etti. F**** isimli avukat beni tehdit etti ve yüzüme kapattı, geri aradığım...

Gencallar Olmayan Borcumla Beni İcraya Verdi
7 Destek4 Yorum

Gencallar'dan Alınan 5ATM Saat El Yıkama İle Buhar Yaptı!

Gencallar'danAlınan 5ATM Saat El Yıkama İle Buhar Yaptı!

Onur
Skechers Gebze Gencallar Mağazası İlgisiz!

Skechers GebzeGencallar Mağazası İlgisiz!

Sebati

Öne ÇıkanKonular