Gelecek Varlık Yönetim Şirketi Israrla Borcumun Bittiğini Kabul Etmiyor

17 Ekim 2023 16:29

Gelecek Varlık şirketi Ankara 13. İcra dairesindeki 2017/2778 numaralı dosyamdaki borcum maaş haciz ile bitti. Ancak gelecek varlık bana ısrarla borcumun bitmediğini söyledi. Ben onlara icra dairesinden borcu yoktur. Yazısı aldım. WhatsApp hattından gönderdim onlar çalıştığım kuruma verilecek borcu yoktur. Yazısı bu dediler ve kabul etmediler. Gittim 2. Defa borcu yoktur. Belgesi aldım onu da kabul etmediler. Benden kapak hesabı belgesi istediler. Gittim 3. Defa kapak hesabı belgesi aldım 22.09.2023 WhatsApp'tan gönderdim kaç defa aradıysam benim ile telefon konuşan (d*** hanım) bana yetkili arkadaşlar inceliyor diyor bu neyin incelemesi bir türlü anlayamadım. İcra dairesinin bana verdiği soğuk mühürlü bir belge ıslak imzalı orada gözüküyor. Borcu yoktur bitmiştir. Hatta ben onlardan 2.17 kuruş da alacaklıyım istemiyorum paralarını falan benim e- devletten gözüken icra borcumu kaldırsınlar yeter.

17 Ekim 2023 16:49 (Şikayetten 20 dakika sonra)

Merhaba, Şikayetiniz tarafımızca kayda alınmış ve incelenmeye başlanmıştır. Saygılarımızla, Gelecek Varlık Yönetimi A.Ş.

Mete
Mete
18 Ekim 2023 09:04

[email protected] siteye giriyorsunuz bütün bilgileri giriyorsunuz ancak siteleri maalesef çalışmıyor. Gönder butonunu aktif olmuyor tekrar tekrar girdim sistemleri çalışmıyor

18 Ekim 2023 09:26

Samet
Samet

Yapı Kredi bankasına 2 tane borcum vardı biri kredi kartı biride ihtiyaç kredisi Dünya Varlık şirketine devredilmişti Dünya Varlık şirketiyle anlaşarak borçları kapattım UYAP'tan bakınca aynı borç gelecek varlık sirketindede gözüküyor 2 tane ayrı ayrı Varlık şirketinde nasıl borç gözüküyor Anlamadım mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum

Gelecek Varlık Yönetimi Dosyamı Kapatmıyor

29 Ocak 2024 11:32