Gdz Elektrik Dağıtım İzmir Güney Bölge Müdürlüğü Verilen Dilekçe

3 Ocak 2024 10:35693

19 Aralık 2023 tarihinde İzmir güney müdürlüğüne boş atıl durumdaki direk ile ilgili bir dilekçe vermiştim dilekçenin hala sonuçlamadığı ve bununla ilgili beni başka bir yere yönlendirildim Urla 'dan geldiğimi söylememe rağmen konu ile ilgili hiçbir yetkili ilgilenmemiştir. Bana verdikleri adrese gitmek istediğinde bana yapı işleriyle ilgilenen s*** bey aradı ve yapı işlerinde olmadığı oraya boşu boşuna gitmememizi konuyla ilgileneceğini söyledi ve telefonla aramama rağmen geri dönmedi.

11 Ocak 2024 17:27

Urla'da evimizin önünde bulunan atık durumdaki direğin kaldırılmasıyla ilgili Urla işletmesine 7 ay önce dilekçe, İzmir güney bölge müdürlüğüne hem sözlü hem dilekçe vermeme rağmen sürekli başka yerlere yönlendirme yapılmakta Belediyeye gitmeme rağmen konuyu gdz elektriğe ait olduğunu söylediler.

Eki aç
Eki aç

Gediz Elektrik Teknik Personel Duyarsızlığı

18 Temmuz 2023 00:242.792

07.06.2023 tarihinde İzmir Şirinyer Buca da bulunan Gediz elektrik merkezine dilekçe verdim. “Değerli Müşterimiz, Talebi...

Gediz Elektrik Teknik Personel Duyarsızlığı
1 Destek

GDZ Elektrik Dağıtım Aydınlatma Direği Hakkında.

21 Kasım 2023 19:06515

14,11,2023 8010952095 takip numaralı direkteki aydınlatma talebim oldu. 18,11 tarihinde arızanın giderildiği bilgisi SMS...

Gdz Elektrik Hasar Ödemesini Gerçekleştirmiyor

4 Ekim 2023 17:001.917

"Sürecin başında yaşadıklarım tamamen giderildi. Çözümcü ve yardımcı bir şekilde ve oldukça da hızlı olarak çözüm sağlandı. Teşekkür ediyorum."

GDZ Elektrik Dağıtım Elektrik Direği Tehlikesi

25 Kasım 2023 02:59599

Gediz elektrik direği binaya doğru yan yatmış devrilme tehlikesi var acilen müdahale edilmesi gerekiyor aksi takdirde so...

Tümünü Gör
Gdz Elektrik Dağıtım Planlı Çalışma Adı Altında Yaptığı Çalışmalardan Şikayetçiyim!

Gdz ElektrikDağıtım Planlı Çalışma Adı Altında Yaptığı Çalışmalardan Şikayetçiyim!

Ali
Gdz Elektrik Dağıtım Gediz Elektrik Voltaj Düşüklüğü İle Hasta Mağduriyeti Yaratmaktadır

Gdz ElektrikDağıtım Gediz Elektrik Voltaj Düşüklüğü İle Hasta Mağduriyeti Yaratmaktadır

Meryem
Gdz Elektrik Dağıtım Gediz Elektrik Sokağı Kazıp Toprak Halde Bırakması!

Gdz ElektrikDağıtım Gediz Elektrik Sokağı Kazıp Toprak Halde Bırakması!

Tuna
Klasik Gediz Elektrik Hareketi

Klasik GedizElektrik Hareketi

Seren
Gediz Elektrik Sokak Lambası Sorunu

Gediz ElektrikSokak Lambası Sorunu

Murat
Gdz Elektrik Dağıtım Balçova Onur Mah. Plansız Elektrik Kesintileri Nedeniyle Mağduriyet!

Gdz ElektrikDağıtım Balçova Onur Mah. Plansız Elektrik Kesintileri Nedeniyle Mağduriyet!

Mel