GDZ Elektrik Dağıtım Elektrik Kesintisi Sonrası Yüksek Akım TV'mizi Bozdu!

GDZ Elektrik Dağıtım Elektrik Kesintisi Sonrası Yüksek Akım TV'mizi Bozdu!
13 Haziran 2024 11:48535

@gedizelektrik elektrik kesintisi sonrası yüksek akım vermesi nedeniyle TV'mizin bozulması.
04.06.2024 tarihinde, saat 19:10'da gelen elektriğin yüksek voltajla gelmesi sonucu, TV'min anakartı yanmıştır. Hemen 186'yı arayıp arıza kaydı açtırdık. Daha sonra TV'nin yetkili servisini arayarak durumu aktardık ve servis talep ettik. Servisin inceleme sonucu, @gedizelektrik tarafından verilen yüksek akım sonucu ana kartın yandığını ve masrafın 3.800 TL tutacağını bildirdiler.
Biz de tamir edilmesini talep ettik. Ekteki servis raporunda yapılan işlemler, değişen parçalar ve gerekli bilgiler mevcuttur. Bugün (13.06.2024) tarafımıza gelen e-mailde, sonuç olarak suçları olmadığını ve hasarı ödemeyeceklerini belirttiler.
Bir emekli olarak mağdur edildik. İvedilikle mağduriyetimizin giderilmesi için gereğinin yapılmasını rica ediyoruz.

GDZ Elektrik Dağıtım Voltajdan Kaynaklı Arıza

9 Ekim 2023 14:121.096

Gediz elektrik genel müdürlüğüne 03.08.2023 tarihinde akşam saatlerinde yaşanan elektrik kesintisi sonrası Gediz dağıtı...

Gediz Elektrik Perakende Ana Kartım Yandı Gediz Karşılayacağını Söyledi Karşılamıyor

9 Mart 2024 15:13482

Yüksek voltajdan dolayı Baymak kombinin ana ekran kartı yandı. Servisi aradığımda bana elektrikten kaynaklanan arızaları...

Gediz Elektrik Zarar Tazminatı Ödemiyor

10 Temmuz 2023 13:374.711

14.06.2023 tarihinde apartmanda oluşan yüksek akım yüzünden evimdeki bütün cihazlarım bozuldu. Gediz elektrik hattı 186 ...

Tümünü Gör
Gdz Elektrik Dağıtım Planlı Çalışma Adı Altında Yaptığı Çalışmalardan Şikayetçiyim!

Gdz ElektrikDağıtım Planlı Çalışma Adı Altında Yaptığı Çalışmalardan Şikayetçiyim!

Ali
Gdz Elektrik Dağıtım Gediz Elektrik Voltaj Düşüklüğü İle Hasta Mağduriyeti Yaratmaktadır

Gdz ElektrikDağıtım Gediz Elektrik Voltaj Düşüklüğü İle Hasta Mağduriyeti Yaratmaktadır

Meryem
Gdz Elektrik Dağıtım Gediz Elektrik Sokağı Kazıp Toprak Halde Bırakması!

Gdz ElektrikDağıtım Gediz Elektrik Sokağı Kazıp Toprak Halde Bırakması!

Tuna
Klasik Gediz Elektrik Hareketi

Klasik GedizElektrik Hareketi

Seren
Gediz Elektrik Sokak Lambası Sorunu

Gediz ElektrikSokak Lambası Sorunu

Murat
Gdz Elektrik Dağıtım Balçova Onur Mah. Plansız Elektrik Kesintileri Nedeniyle Mağduriyet!

Gdz ElektrikDağıtım Balçova Onur Mah. Plansız Elektrik Kesintileri Nedeniyle Mağduriyet!

Mel

Öne ÇıkanKonular