GDZ Elektrik Dağıtım Elektrik Arızası Sonucu Buzdolabı Hasarı Ve Tüketici Mağduriyeti

30 Ocak 2024 23:455.279

07.01.2024 tarihinde gece 1:30 da annemin mahallesinde patlayan elektrik direği nedeniyle buzdolabı hasar gördü ve kullanılamaz hale geldi. 2 gün evinde elektrik yoktu. Daha sonra muhtarımızın da devreye girmesi ile Gediz elektrik görevlileri tamirat için gelip onarım yaptı. Buzdolabının ana kart ve iç kablo tesisatının yandığını da eve elektrik verilince fark ettik. Yetkili servisten rapor alıp yüksek voltaj nedeniyle hasar oluştuğunu teyit ettik. Gediz elektriğe başvuru yaptık kabul edilmedi. Şirketin İzmir Bornova dağıtım şubesine gidip yetkiliyle görüştüm ama kendisi onarım yapıldığına dair bir kayıt bulamadı. İkinci kez başvurduk yine aynı cevabi aldık. İki kez başvuru yapıp kopyala yapıştır seklinde aynı cevabı aldık. Şirket herhangi bir arıza kaydı olmadığını söylüyor cevap olarak. Gece 1:30 da direk patlıyor bir çok evin elektrik kesintisi oluyor iki gün sonra tamire geliyorlar ama ne yaptıkları kimin yaptığı belli değil. Çünkü kayıt yok. Onarım yapıldığını tüm komşular görüyor ama Gediz elektrik te kaydı yok kimsenin haberi de yok. Gece 1:30 da bir elektrik direği niye patlar. Neden hemen müdahale edilmez. Neden 2 gün beklenir. Bir insan evde uyurken buzdolabı yanınca elektrik şirketi nasıl sorumlu olmaz? Gediz elektrikten dönüş bekliyorum. Tüketici Hakem Heyeti'ne de başvuru yapacağım. 21000 TL zararımız var. Bu bedeli Gediz elektrik ten talep ediyorum.

Gdz Elektrik Dağıtım Buzdolabı Motorum Yandı

11 Aralık 2023 17:472.477

İzmir/ödemiş umurbey Mahallesi beyazıt sokakta bulunan iş yerim 06/12/2023 tarihinde planlı bakım çalışması olacağı SMS ...

1 Destek1 Yorum

Elektrik Kesintisi Sonrası Buzdolabı Arızası

28 Kasım 2024 10:581.937

Gediz Elektrik Dağıtım 07.10.2024 tarihinde planlı bakım çalışması adı altında elektrik kesintisi yaptı. Söz konusu şirk...

1 Destek

Gdz Elektrik Dağıtım Hizmet Kalitesi Kötü

4 Temmuz 2023 17:121.677

Nisan ayının başında Kemalpaşa / ulucak Mustafa Kemal Atatürk mahallesinde gerçekleşen voltaj artış ve azaltımı sonucund...

1 Destek

Elektrik Kesintisi Mağduriyeti: Buzdolabım Bozuldu

4 Ekim 2024 02:001.325

11.07.2024 tarihinde buzdolabım, voltaj düşmesi ve ardından elektriğin gelmesiyle bozuldu ve E0 hatası vermeye başladı. ...

Elektrik Kesintisi Mağduriyeti: Buzdolabım Bozuldu

Tümünü Gör
Gdz Elektrik Dağıtım Planlı Çalışma Adı Altında Yaptığı Çalışmalardan Şikayetçiyim!

Gdz ElektrikDağıtım Planlı Çalışma Adı Altında Yaptığı Çalışmalardan Şikayetçiyim!

Ali
Gdz Elektrik Dağıtım Gediz Elektrik Voltaj Düşüklüğü İle Hasta Mağduriyeti Yaratmaktadır

Gdz ElektrikDağıtım Gediz Elektrik Voltaj Düşüklüğü İle Hasta Mağduriyeti Yaratmaktadır

Meryem
Gdz Elektrik Dağıtım Gediz Elektrik Sokağı Kazıp Toprak Halde Bırakması!

Gdz ElektrikDağıtım Gediz Elektrik Sokağı Kazıp Toprak Halde Bırakması!

Tuna
Klasik Gediz Elektrik Hareketi

Klasik GedizElektrik Hareketi

Seren
Gediz Elektrik Sokak Lambası Sorunu

Gediz ElektrikSokak Lambası Sorunu

Murat
Gdz Elektrik Dağıtım Balçova Onur Mah. Plansız Elektrik Kesintileri Nedeniyle Mağduriyet!

Gdz ElektrikDağıtım Balçova Onur Mah. Plansız Elektrik Kesintileri Nedeniyle Mağduriyet!

Mel

Öne ÇıkanKonular