Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Gaz Ticari Araçlar Ayıplı Mal Satılması

13 Aralık 2023 17:23

Büyük İskender Otomotiv Gazelle bayii ve servisi Adana'da bulunmaktadır. Bu firmadan bir araç satın aldık. Araç İstanbul'a ulaşmadan motor arızası nedeniyle geri gönderildi. Firma, motoru onardığını belirtti. Ancak 3.000 kilometre bile dolmadan araç yine motor arızası nedeniyle kullanılamaz hale geldi. Firmanın araca sahip çıkmadığını ve muhatapların hiçbir şekilde ulaşılabilir olmadığını belirtmek isteriz.

profile profile
14 Aralık 2023 13:04 (Şikayetten 19 saat sonra)

Sayın Müşterimiz satın almış olduğunuz 2020 model 2. El araçta oluşan bir arıza için şirketimizin garanti kapsamında herhangi bir yükümlülüğü bulunmamaktadır. 2. El satışlarda yapmış olduğunuz satın alma anlaşması ve eksper raporu esas alınabilmektedir. Bilginize sunarız.

14 Aralık 2023 13:29

Beyin değiştirilmiş araç satıyor bayiniz. Kendi bayinizden alınan aracı başka bayinize mi Exper yaptıralım. Satılan aracınız 2 gün geçmeden motor ve şanzıman iniyor ve siz sorumlu olduğunuz halde ayıplı mal sattığınızı kabul atmeyip baştan salıyorsunuz.

Gaz Ticari Araçlar Sıfır Gazelle Alıp Pişman Oldum

Mercedes-Benz Aldığımız Aracına Sahip Çıkmıyor

07 Aralık 2023 21:25
Orçun sonuçtan çok memnun

28 Ağustos 2024 17:05
"Öncelikle Aydın bey ve Denizli doğanlı gaz yetkili servisine teşekkürlerimi sunarım. Her ilde bir Denizli servisi gibi servis olması gerektiğini düşünüyorum. Kendini gaz markasına adamış işini profesyonellikle yapan 10/10 bir firma"
Gaz Ticari Araçlar Araçları Çok Kötü!

Gaz Ticari Araçlar Aldığıma Pişman Oldum

20 Kasım 2023 11:32