Seçil sonucu yetersiz buldu

Seçil
06 Kasım 2023 11:09

Instagram duygulanmadı üzerinden satış yapan mağazalardan olan gaus (gaus.com.tr) dan iki adet ön siparişle takım bir adet de sweatshirt aldım. Takımlardan birinin altı küçük birinin üstü küçük geldi. Yani aynı ürünün farklı rengi olmasına rağmen farklı boyutlarda ürün geldi. Altı dar olan giyilmeyecek gibi olmadığından üstü küçük olan takımı değiştireceğimi söyledim. Kol boyutu giydiğimde bileğimden çok daha yukarıda kalıyordu. Sweati ise iade etmek istediğimi söyledim. Sitedeki görselinin aksine yazıları birbirine yapışan rengi ve yazıları solmuş dikişleri kötü haldeydi. Kargo için kod verilip ürün kendilerine ulaştıktan sonra kargo bedeli ödeyerek ürünleri satın aldığım halde ; indirimli olan sweatshirt için iade yapılamayacağı söylendi. Sonrasında ben kanunen bu hakkımı kullanmak istiyorum deyince mesajlar şöyle oldu ; 'Merhaba Seçil hanım İade mi olacak kargoların tamamı kesilecek Geliş 80₺ gidiş 80₺ Değişim olursa 45₺ geliş gidiş 45₺ gerisini firma ödeyecek' ben ayıplı ürüne bakmadan bu bedelleri nasıl istediklerini söylediğimde ise 'Ürünlerde herhangi bir sorun mevcut değil tekrar satışa konuldu size uygun olmaya bilir bizler bir sorun görmedik' denmiştir. Yani ürünleri hem ayıplı hem de ne kazansak kar gibi bir mantıkla hareket ettiklerini düşünüyorum. Aldığım sweat indirimle 300 TL iken benden iade edince diğer aldıklarımla tek kargoda gönderilen ürün için 160 TL ödeme yapmamı, değiştireceğim ürün için ise 90 TL ödeme yapmamı istiyorlar. Durduğum yerde bana hatalı ayıplı ürünler gönderdikleri için sadece 250 TL ödeme yapacakmışım. Ve bunu kargoyu göndermemden sonra bana söylüyorlar. İletişim kurması neredeyse imkansız nir firma. Alışveriş yaptığıma bin pişman oldum.

06 Kasım 2023 14:44 (Şikayetten 3 saat sonra)

Ece sonuçtan hiç memnun değil

Ece
08 Şubat 2024 17:32