Vedat sonuçtan hiç memnun değil

Garenta Kredi Kartımdan Usulsüz Çekimler!

Vedat
02 Ekim 2024 09:54

28 Eylül 18:00'de olan rezervasyonumda Garenta Yenibosna şubesiyle yaşadığım soruna değinmek istiyorum.
Kiraladığım araca kasko güvence paketi de eklettirdim. Aracın sağ 2 lastiğinin patlaması sonucu Trafik Polisini ve firmanın SMS yoluyla paylaştığı ve herhangi bir ters durumda aranması zorunludur mesajına istinaden verilmiş olan Yol yardım numarasını aradım, sağ 2 lastiğin patladığını dile getirerek yardım talebinde bulundum. Kasko yaptırmama rağmen, Araç lastikçiye gitmeden kartımdan ilk olarak 4000 lira lastik parası çekildi. Sonrasında Yol Yardım çekici ücreti olarak da Bilgi verilmeden 2103 lira daha para çekildi kartımdan. Firmanın usulsüz olarak çekim yapması, yol yardım hizmeti ücretsiz olan Çekicinin ücretini bile benden alması kendileri hakkında şikayetçi olmama sebep olmuşlardır. Tutulmuş olan rapor var, kasko var bu çekilen ücretler doğru değildir. Raporda şu an kusur paylaşımı yapılamamaktadır denildi. Ücretlerin geri iadesini istiyorum. Aksi halde hukuki yollara başvuracağım Kredi kartlarının ilgili kanunlarına istinaden dava açacağımı belirtiyorum.

Garenta Ödemelerim İade Olmadı

25 Eylül 2024 16:00
Garenta Ödemelerim İade Olmadı
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Garenta'dan Kiraladığım Araçla Yaşadığım Lastik Sorunu Ve İlgisizlik

Osman
26 Mayıs 2024 15:26

Serhat
24 Mayıs 2024 15:48

Nezihe
03 Temmuz 2024 02:21
Cem sonuçtan hiç memnun değil

Yenibosna Garenta Şubesi Usulsüz Kredi Kartı Çekimi Yapıyor

11 Ağustos 2023 02:50