Doğukan sonuçtan hiç memnun değil

Garenta Haksız Hasar Bedeli

Doğukan
20 Şubat 2023 17:35

12.02.2022 tarihinde Garenta İzmit şubesinden Süper Maksimum Güvence Plus adı altında satılan en kapsamlı ek kasko ile Citroen C4 aracını kiraladım. İade tarihi olan 13.02.2022 tarihinde evimin önünde park halinde olan aracın üstüne çatıdan karla karışık su/buz kütlesi düştü ve aracın tavanında göçük oluştu. Şubeyi aradığımda şubede çalışan beyefendi kaskonun olduğunu, sorun olmadığını, şubeye gelmemin yeterli olacağını belirtti ve bunun üzerine aracı hiç hareket ettirmeden video ve fotoğrafını çekip aracı şubeye götürdüm.
Akabinde 18.02.22 tarihinde tarafımdan hasar bedeli olarak 15.310TL tutar tahsil edildi.
Bireysel sigortalarda dahi bu durumları kapsamaktadır kasko, Rent A Car aracı olarak sigortalanan bir araçta bunu nasıl kapsamıyor? Yaptığım ek güvencede de 5000 TL e kadar oluşan hasarlarda müşteri beyanının yeterli olduğu söyleniyor, tarafımdan tahsil edilen 15.310TL bu 5000 TL nin düşülmüş hali mi?
Ayrıca fatura istediğimde de Garenta'nın kendi kestiği fatura gönderilmiş tarafıma. Ben servisin size kestiği faturayı görmek istiyorum. 20.02.2022 tarihinde Tramer hasar kaydı sorgulandığında da araçta herhangi bir hasar kaydı bulunmamaktadır. Oluşan hasar sıcak su ile basit bir işlemle 500 TL-1000 TL bedelle tamir ettirilebilecek bir bedeldir. Tramer kaydı görüntüsünü ve araç hasar durumunu belgelere ekledim.

Emre sonuçtan hiç memnun değil

Garenta Rezervasyonlu Araç Tesliminde Yaşanan Sorun Ve Olumsuz Müşteri Deneyimi

06 Kasım 2025 12:45
Nice sonuçtan hiç memnun değil

Garenta İzmit Şubesi'nde Rezervasyon Sorunu ve Olumsuz Müşteri Deneyimi

25 Mayıs 2025 18:12

Garenta Araç Kiralama Mağduriyeti: Erken Teslimat Ve Haksız Şikayet!

Demet
06 Nisan 2025 18:10