Özkan sonuçtan hiç memnun değil

Garenta Araba Kiralama Mağduriyeti

Özkan
22 Temmuz 2024 13:59

12 Temmuz 2024 günü Sabiha Gökçen den Anadolu Jet ile Elazığ'a uçtum. Tabi uçuşumdan günler öncesinde Elazığ Havalimanı Garenta firmasından 3 günlük araç kiraladım. Uçak maalesef rötar yaptı. Normalde her gün bu uçak gece 1:40 da Elazığ'a iniyormuş. Garenta ofisteki arkadaşlar öyle söylediler bana. Benim uçağım gece 2:25 de indi. 1:40 ı düşünürsek 45 dakika geç inmiş oldu. Uçaktayken Elazığ Garenta'dan arkadaşlar ile iletişime geçtim. Uçağın biraz geçileceğini söyledim. Kendileri 1:40'da ofisi kapattıklarını bizlerin bir çalışma saati olduğunu söylediler. Uzatmak istemiyorum gece 2:25'de indiğimde bagajım yoktu zaten Garenta ofisin önüne geldiğimde ofisin kapalı olduğunu gördüm. O gece Malatya'da kalacaktım iptal etmek zorunda kaldım. Elazığ merkeze Havaş ile gitmek zorunda kaldım. Elazığ'da o gece kalacak yer ayarlamak zorunda kaldım. Sabah arabayı almak için taksi kiralayıp havaalanına gelmek zorunda kaldım. Kısacası Garenta beni mağdur etti. Kurumsal bir firmaya yakışmadı. 2:25 de havalimanına indiğimde Europcar ofisi açıktı mesela. Garenta müşterisini beklemeliydi. Uçağın 45 dakika geç inmesi benim suçum değildi.

Akbatı
Akbatı

Aynı sorunu Gaziantep te bende yaşadım. Ortada kaldım başka firma vardı Allah'tan

Betül
02 Eylül 2024 05:30