Musa sonuçtan memnun

Servis Test Sürüşünde Kaza Yaptı, Aracım 2 Aydır Onarılmadı!

Servis Test Sürüşünde Kaza Yaptı, Aracım 2 Aydır Onarılmadı!
29 Ekim 2024 11:38

03.09.2024 tarihinde Citroen c5 Aircross halen garantisi devam eden aracımı arıza dolayısıyla Şanlıurfa gapel servisine götürdüm ve orada bıraktım. 04.09.2024 tarihinde servis müdürü tarafından bana bir telefon geldi ve aracımın test sürüşü esnasında usta tarafından kaza yaptığı söylendi. ( Arkadan bir araca çarpmış ) Aracın yanına gittiğimde Ön tarafta bulanan tüm plastik aksamlar, radar sistemi, tampon ile radyatör arasındaki koruyucu panel ve kaput ucunun zarar görmüş olduğunu gördüm. Servis müdürü parça siparişi vererek aracı yaptıracaklarını söylediler ve o şekilde aracı bana teslim ettiler. Üzerinden 2 ay gibi uzun bir zaman geçmiş olmasına rağmen hala aracım yaptırılmadı, ven aracıma 2 aydır hasarlı hasarlı binmekteyim. Bu konunun üzerine yatılması durumunda hukuki süreçleri başlatacağım. Elimde görüntü kayıtları ve servisin vermiş olduğu hasar tespit tutanakları var.

30 Ekim 2024 11:39 (Şikayetten 1 gün sonra)
31 Ekim 2024 11:47

Ben öğretmen olarak olayı gayet düzgün bir şekilde idrak edip size gereğinden fazla hoşgörü gösterdim ve buraya yazmak için tam 2 ay bekledim, siz ise bu süreçte bana tek sefer dahi telefon edip bilgi verme tenezzülüne girmediniz. Ben öğretmenliğimi toplumsal görgü, ahlak ve etik çerçevede layıkıyla yapıyorum, siz 30 yıllık geçmişi olan köklü firmanın çalışanı olarak görevinizi layıkıyla yapıp yapamadığınızı sorgulayın.

10 Eylül 2023 22:51
Mahsum sonuçtan hiç memnun değil

Citroen Ami Arızaları Ve Gapel Servisinin Yetersiz Hizmeti

Mahsum
11 Mart 2025 21:06
Aydın sonuçtan hiç memnun değil

02 Aralık 2024 11:12
İsmet sonuçtan hiç memnun değil

11 Eylül 2025 19:42
citroen-c5-aircross-tavan-boyasi-sonrasi-yasanan-buyuk-magduriyet-1.jpg