Bül Otomotiv Citroen Marka Garantili Aracımda Yaşadığım Mağduriyetim Çözülemiyor.

30 Eylül 2024 02:13

19/09/2024 tarihi sabah 08:40 suları aracımı çalıştırıp el frenini indirdikten sonra hareket ettirmek isterken arka tekerleklerin hareket etmekte zorlandığı, akabinde bir sesle beraber açılması üzerine durup kontrol ettiğimde arka sol tekerlekte balatadan kopan bir parçanın diske yapışmış vaziyette olduğunu fark ettim. Yol yardımını arayıp durumu paylaştım. En yakın yetkili servis olan Bül Citroen Sakarya yetkili servisinize aracım çekici ile götürüldü. O gün için gerekli kontrollerin yapıldığı, durumun genel merkeze aktarıldığı bilgisi aynı gün tarafıma bildirildi. 24 saat sonrası aracımın akıbeti üzerine yönelttiğim sorularıma hali hazırda genel merkezden bir cevap gelmediği bilgisi tarafıma yapıldı. İlerleyen günlerde tekrar durumunu sorduğumda olumlu bir cevap alamadım.
Günlük ihtiyaçlarım ve o sıra hastane ve cenaze durumlarımdan mütevellit ikame araca ivedi ihtiyacım olduğu beyanım geri çevrildi. Yardımcı olunmadı. Israrlarım sonuçsuz kaldı. Çaresizce beklemek zorunda kaldım. Mağduriyetimle beraber emanet bulduğum araçla işlerimi halletmeye çalıştım.
26/09/2024 tarihinde genel merkeze durumu izah ettim, 2 iş günü içinde geri dönüş sağlanacaktır cevabı üzerine beklemeye devam ettim. Tarafıma hala ne yetkili servis ne genel merkez tarafından geri dönüş sağlanılmadı.
Ben bu aracı 11/07/2023 tarihinde tarafıma tescil edilen VR7ACYHZSPL027017 şasi numaralı Citroen marka C5 Aircross modeli aracı Bül Otomotiv Sakarya bayinizden satın aldım. Garantisi hala devam etmektedir. Satın alınırken olası sıkıntılı durumlarda 24 saat içinde çözüm sağlanılamaz ise aynı marka model ikame araç tarafıma verileceği bilgisi söylenilmişti.
Sonuç olarak tarihler 30/09/2024 göstermesine rağmen mağduriyetim devam etmektedir. İlerleyen günlerde şehir dışı seyahatlerim, farklı ilde eğitim ve hastane süreçlerim devam edecektir. Mağduriyetimin giderilmesini ivedi talep etmekteyim.

profile profile

Aydın sonuçtan hiç memnun değil

02 Aralık 2024 11:12
Eren sonuçtan hiç memnun değil

Citroen Servislerinde İkame Araç Ve Garanti Sürecinde Yaşanan Mağduriyet

03 Kasım 2025 12:49
citroen-servislerinde-ikame-arac-ve-garanti-surecinde-yasanan-magduriyet-1.jpg

13 Kasım 2023 13:06
Damla sonuçtan hiç memnun değil

14 Şubat 2025 11:44
Yeni Araçta Fren Ve İletişim Sorunları
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

05 Ocak 2024 19:21