Gözde
05 Mart 2024 21:47

Şubat ayında Boyner'den satın aldığım GAP marka çantayı 2-3 kez kullandım ve henüz birinci haftası bile dolmadan çantanın sapı koptu. Çantayı Boyner aracılığı ile incelemeye gönderdim ve değişim ya da iade talebinde bulundum. Bugün çantanın durumunu sormak için gittiğimde GAP tarafından talebimin reddedildiğini öğrendim üstelik hiçbir açıklama yapılmadan. Kasadaki arkadaş çantamı getirmeye gittiğinde, ben henüz 2 kullanımda sapı kopan çanta nasıl ret alır bunu bile idrak edememişken arkadaşın getirdiği çantayı gördüğümde şoke oldum. Benim tertemiz teslim ettiğim çanta bana geri verilirken; ezilmiş, her yeri toz içinde, adeta yerlerde sürüklenmiş, oradan oraya atılmış, hırpalanmış, sanki birileri bütün hırsını bu çantadan çıkarmış gibiydi. Gerçekten neye uğradığımı şaşırdım. Başta birileri benimle dalga geçiyor kamera şakası falan sandım ve böyle olmasını da çok istedim çünkü gerçekten idrak etmekte zorlandığım bir görüntüydü. GAP hatasını telafi etmeyi bir yana bırakın üzerine çantayı kullanılamaz hale getirerek benimle dalga geçmiş resmen. Hayatımda böyle bir ciddiyetsizlik görmedim. Olanlara anlam veremedim. Çantanın incelemeden geldikten sonraki fotoğraflarını ekliyorum, fotoları özellikle danışmada çantayı henüz teslim almadan çektim ki sonrasında benim yaptığım iddia edilmesin diye. Çantayı teslim almadan tekrar incelemeye gönderdim. Eş zamanlı olarak da Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruyorum. Bu saatten sonra asla değişim kabul etmiyorum, paramın iadesini talep ediyorum. GAP gibi bir markanın ürünlerinin arkasında durmaması, müşteri memnuniyetini bu derece önemsememesi... Daha fazla söylenecek pek bir şey yok sanırım.

Aylin sonuçtan hiç memnun değil

Aylin
24 Temmuz 2024 23:16
Filiz sonuçtan hiç memnun değil

Filiz
26 Ağustos 2024 00:24
GAP Ve Boyner Mağduriyeti!
Sudem sonuçtan hiç memnun değil

19 Mart 2024 21:45
Tommy Hilfiger Ve Boyner Müşteri Memnuniyetsizliği
Tommy Hilfiger Ve Boyner Müşteri Memnuniyetsizliği
İlayda sonuçtan hiç memnun değil

02 Haziran 2025 21:24
Rana sonuçtan hiç memnun değil

17 Temmuz 2024 21:00