Aybars sonuçtan memnun

Gaming.gen.tr Ekrana Görüntü Gelmemesi (Muhtemel Yapılmayan Bıos Update)

19 Mayıs 2023 23:34
Aybars'nin Teşekkür Mesajı
“Sancılı bir sürecin sonunda bıos update yapılıp, gerekli testlerle kasanın sağlamlığı test edildi. Sonrasında bana kargo ile gönderdiler. Fakat Beta Oyun veya Yurtiçi Kargo'dan dolayı belirttiğim adres yerine eski adrese gitti. Onun dışında en başta yapmaları gereken testi yapsalardı bu kadar uzun sürmeyecek bir durumdu fakat problem çözüldü.”

11 Mayıs tarihinde 13. Nesil Intel işlemci ve Asus H610M-K anakartlı sistemim tüm bileşenler çalışmasına rağmen monitöre görüntü vermiyor. Her yöntemi denedim, sorunun BIOS olduğu açıkça gözüküyor. Montajlanıp test edildiği söylenen sistemin 13. Nesil için gerekli olan BIOS update'i nasıl yapılmaz aklım almıyor. Sorunumun düzeltilmesini, mağduriyetimin en kısa sürede çözülmesini talep ediyorum. 16 bin TL para verip 3060'lı sistem veriyoruz, daha düzgün hizmet istiyoruz.

21 Mayıs 2023 20:08

Güncelleme: Sipariş numaram #290537.

24 Mayıs 2023 00:19

Güncelleme #2: 22 Mayıs tarihinde Beta Oyun Teknik Destek mail ile iletişime geçerek sistemin kontrolünün kasa ellerine geçtiğinde yapılacağı söylendi. Kargo ile gönderdiğim sistemin 22 Mayıs tarihinde ana depoya girdiği, 23 Mayıs tarihi 14:00'dan sonra sıra verileceği belirtildi. Yetişmesi gereken işlerim olduğu için sorunun hızlı ve etkili düzeltileceğine inanmak istiyorum. Sonraki günlerde de kendileri tarafından iletişim geldiği zaman güncelleme yapılacaktır. Youtuberlar ile anlaşmalı olmalarından dolayı başları kalabalık olabilir, bunu anlıyorum fakat biz de firmayı onları görmeden bilip güvenip alışveriş yapıyoruz. O yüzden iletişim çok önemli.

03 Haziran 2023 21:54

Furkan sonuçtan hiç memnun değil

06 Nisan 2024 08:58
Ali sonuçtan hiç memnun değil

130.000 TL'lik Bilgisayar Sürekli Arızalı, Sorunum Çözülmüyor: Ürün Değişimi Talep Ediyorum

06 Ağustos 2025 23:50

Satın Aldığım Bilgisayarın Sürekli Mavi Ekran Hatası Vermesi Ve Yetersiz Teknik Servis Desteği

20 Nisan 2025 22:30

05 Ekim 2024 19:10