Gamifive Üyelik Ücreti

28 Şubat 2023 21:32

Yaklaşık 4 aydır Türk Telekom hattımdan Gamifive üyeliği nedeni ile ücret kesintileri yapılmaktadır. Araştırmalarımda Gamifive servisi buongiorno dijital iletişim a. Ş adlı kuruluşa ait olduğunu öğrendim. Böyle bir siteye üyeliğim ve başvurum söz konusu değildir. Servis üyeliğimi iptal ettirdim fakat internette bu konu ile ilgili çok şikayet okudum, binlerce insandan haksız ücret tahsili olmuş. Kasım ayı itibarı ile her hafta 29 TL, toplamda 30 TL kesinti yapılmıştır. Buongiorno dijital iletişim a. Ş üyeliğimi iptal etmiş ancak ücret iade talebimi kabul etmemiştir. Reklam bannerlarına tıklayan kullanıcılar, habersiz olarak Gamifive servisine üye yapılmaktadır.

Türk Telekom gibi firmanın böyle bir olaya nasıl göz yumduğunu anlamak mümkün değil! Bu Türk Telekom in itibarını zedeler ve müşteri kaybetmesine yol açar. Konu ile ilgili BTK ve CİMER 'e şikayetimi ilettim. Hattımdan kesilen tutar tarafıma ödenmez ise buongiorno dijital iletişim a. Ş ile Turkcell için savcılığa suç duyurusunda bulunacağımı tarafınıza bildiririm.

Onaysız Gamefive Üyeliği Ve 259 TL Fatura Ücreti İadesi Talebi

28 Aralık 2025 22:51
Yıldız sonuçtan hiç memnun değil

Onayım Olmadan Başlatılan Gamifive Aboneliğiyle Haksız Faturalandırma

Yıldız