Gamepower Monitöre Görüntü Gelmiyor

09 Nisan 2024 17:21

Gamepower GPR27C1MS144 27 inç 144 Hz 1 ms Curved Monitörüme görüntü gelmiyor. Bir ay önce her şey normal giderken, bilgisayarı açtığımda monitöre görüntü gelmedi. Sonrasında monitör açık ama görüntü gelmiyorken yaklaşık 20 dakika bekledikten sonra ve monitörü açıp kapattıktan sonra görüntü gelmeye başlıyordu. Ancak şimdi hiç görüntü gelmiyor, monitörü açınca logo silik bir şekilde beliriyor. Buna ek olarak masaüstü görüntümde silik bir görüntü anlık olarak beliriyor. Sonrasında hiçbir şekilde ekrana görüntü vermiyor.

15 Nisan 2024 09:03 (Şikayetten 5 gün sonra)
25 Nisan 2024 20:03

Merhaba, belirttiğiniz mail adresine mail attım fakat böyle bir hata aldı.

Yorumlar (6)

Selami

Merhaba aynı sıkıntı bende de var monitöre 30 dakika 1 saat sonra geliyordu görüntü şimdi hiç gelmiyor ben 2019 da almıştım monitörü sorun yoktu şimdiye kadar

Furkan

Başta 15 dakika sonra geliyordu sonra yarım saate çıktı sonra hiç gelmedi. Çözüm olan adaptörü arattım ama bulamadım, nasıl bulabilirim, yardımcı olabilir misin?

Salih

Kanka ben birkaç adaptör denedim olmadı hangi marka hangi model adaptör ile denedin acaba bir de ben servise gönderdim oksid bilişime adamlar bana adaptör ve panel arızalı deyip 3700 TL masraf çıkardılar yaptırmadan geri gönderttim beni mi kertiyolar diye emin olamadım

Selami

Arkadaşlar bilgisayarcı abim çözdü sorunu. Adaptör arızalanmış sizde deneyin faydası olur belki

Salih

Merhaba kardeşim birebir aynı sorunu yaşıyorum garantisi bitti monitörümün eğer çözüm bulduysan cevapla lütfen

Selami

Kargo markasını bulamadım ama fotoğrafını atıyorum adaptörün bununla değiştirdi sıkıntısız çalışıyor

Monitör Isınmadan Çalışmıyor: Gamepower Ekran Sorunu

29 Aralık 2024 23:58

Gamepower GPR27C1MS144 27'' Monitör Görüntü Gelmeme Sorunu

21 Ağustos 2024 23:00
Nuri sonuçtan hiç memnun değil

07 Temmuz 2024 18:22