Gamepower Eva-7 Klavyemin Windows Tuşu İle SAĞ-ALT Tuşu Yer Değiştirdi

19 Temmuz 2024 09:58

Gamepower Eva-7 klavyemde Windows tuşu ile sağ-alt tuşu yer değiştirdi. Eski klavyemi taktığımda sorun düzeliyor fakat tekrar Gamepower Eva-7 klavyemi taktığımda aynı sorunu yaşıyorum. Lütfen yardımcı olun. Ürünü alalı 2 ay olmadı ve 18.07.2024 / 19:30 gibi bu sorunu yaşamaya başladım.

26 Ağustos 2024 16:31

6 Haziran tarihinde İnce Hesap sitesinden Gamepower Eva 7 adlı klavye satın aldım. Ürün elime geçtikten 10 gün içerisinde arızalandı bazı tuşları temassızlık gösterip bazı tuşların yerleri değişti yazılımsal hataydı ve çözümü yoktu. Gönderilmesini talep ettiler ve ürünü geri kargo aracılığı ile gönderdim, 15 gün sonrasında ürünü tamir edildi olarak gönderdiler ve bu seferde ürün daha kötü olarak elime geldi. Sadece prize takıp ışıklarının yanmasına bakmışlar sanırsam, ayrıca galiba şarj kablosu eksikleri varmışta benim şarj kablosunuda almışlar :d Ve belirttiğim sorunların her biri hala daha devam ediyordu. Gün içerisinde tekrar desteğe yazdım ve tekrar yollamamı istediler ve yolladım. Bu arada not olarak ben ürün değişikliği talep ettim asla tamir konusunda iş birliği yapmadım. Neyse ürün bugün tekrar elime geçti ve bu seferde paylaştığım görseldeki gibi geldi :d Klavye ne çalışıyor ne de sol alt tuşları sağlam kutusuna izi çıkmış. Kutuyu açtığım vakit bir de ne göreyim korumaları yok paketlenmesi kötü :d Ve bunun üzerine tekrardan yazdım görselleri attım tekrardan göndermemi istediler :d Sanırım gerçekten dalga konusu oluyorum. Bu konuda hakkımı arayıp şikayetçi olmak istiyorum bu firmadan. Bana yardım edebilecek birisi varsa çok mutlu olurum.

1724678995961.screenshot-10.jpg
1724678993219.screenshot-9.jpg
20 Temmuz 2024 10:07 (Şikayetten 1 gün sonra)

Yakup

Ya aga sen müthiş bir detaysın vallahi çözüldü günlerdir uğraşıyorum format fabrika ayarları CMD cart curt çok sağ ol dostum çok!

Tunay

Rica ederim düzelmesine sevindim : )

Yakup

Dostum bende de eva 7 60m var ve tamamen anlattığın problemi yaşıyorum ve ilk başta Windows yazılımıyla alakalı bişi sandım ve format attım sinirle o kadar rezil etti beni bu klavye. Win tuşuna basınca alt algılıyor, alt ve alt gr tuşlarına basınca da win tuşunu algılıyor. Sorunu çözebildin mi ona göre ben de garantiye yollamayı düşünüyorum.

Tunay

Maalesef, sorunum çözülmedi başka sorunlar ortaya çıktı fakat şunu deneyebilirsin "fn+3" Bir ihtimal Mac modunda olduğu için sorun yaşıyor olabilirsin bu kombinasyon ile Windows moduna alabilirsin. Sorunun çözülmez ise garantiye yollamanı ve mümkünse iade etmeni tavsiye ederim.

Batu sonuçtan hiç memnun değil

Gamepower Eva 7 Tuşların Değişme Sorunu

24 Eylül 2024 11:09