Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

26 Mart 2024 23:53

Gamepower eva 7 ürününü satın aldım fakat internet sitesinden indirdiğimiz driver dosyası bir yükleme dosyası olarak çıkmıyor. Dosyalar arasındaki uygulamayı yönetici olarak başlattığımızda aşağıdaki hatayı alıyorum. ''Please Connect device'' Hata görsellerini ekte bırakıyorum. Bu sorunu yaşayan tek kişi değilim ve araştırma yapmadan satın aldım. Ek olarak win10 işletim sistemi kullanmaktayım. Pişmanlık duymak istemiyorum. Sorunun ivedi şekilde çözümlenmesi için desteğinizi bekliyorum.

27 Mart 2024 09:36 (Şikayetten 9 saat sonra)
27 Mart 2024 21:02

Sorunum çözülmedi. Bu problemi yaşayan birçok kişi olmasına ve hatanın klavyenin kendisinden kaynaklanmadığı açıkça belirli olmasına rağmen klavyeyi kontrol için satıcıya iletmem istendi. Driver kaynaklı bir sorun yaşanıyor olabilir. Oysaki sitesinde diğer cihazlar için bir otomatik kurulum dosyası mevcutken, bu ürünün herhangi bir driver otomatik kurulum dosyası bulunmuyor. Bu süre zarfında yıprandım. İade etmek zorunda kalacağım.

Yorumlar (7)

Ozan

Merhaba, ben de aynı bu sorunu yaşıyordum ve bir çözüm buldum. C:\Program Files\gamepower\gaming keyboard\EVA 7 (TR) \driver\x64\ Adresinde DPInst64. Exe adında bir dosya var. Bunu yönetici olarak çalıştırdım. (Bu esnada dongle takılıydı kablo değil, klavye 2.4ghz modundaydı ve gamepower uygulaması açıktı.) bunu çalıştırdıktan sonra çok kısa bekletti ve sonrasında continue dedim sanırım işte bir şeyler kurdu ve sorunum düzeldi. Siz de deneyebilirsiniz benim işime yaradı.

Pubg
Pubg

Fn artı " tuşuna basarsanız driverdaki cihaz bağlanmıyor sorunu çözülecektir arkadaşlar bu arada driveri kullanmanız için klavyeyi kabloyla bağlamanız gerek bilginiz olsun

Abdullah
Abdullah

3 gün önce eva 7 klavye aldım bekliyorum belki site açılır diye hala bekliyorum Belli ki daha çok bekleyeceğim error 404 hatasını alıyorum

gamepower-eva-7-driver-sorunu-2.jpg
Servet
Servet

Aynı sorun bende de var. Tüm yolları denedim ama başaramadım. Kablo ile bağlayınca klavye menüsü açılıyor. Kablosuz açılmıyor

Akif
Akif

Bende aynı şeyi yaşıyorum düzeltemedim herhangi bir geri dönüş yaptılar mı

Muhammed

Aşağıda ilettiğim şekilde döndüler fakat çözüm sağlanmadı. İsterseniz sizde deneyin. Klavyenizi öncelikle kablolu olarak bağladığınızdan ve kablosuz USB dongle ın PC ye bağlı olmadığından emin olunuz. Klavye yazılımını zipten çıkartarak bilgisayarınızın c sürücüsüne kopyalayınız. Karakter setinden dolayı herhangi bir hata almamak için klasör ismini gamepower eva 7 olarak değiştiriniz. Daha sonrasında Gamepower ın sitesinden indirmiş olduğunuz klavye yazılımının klasörünü aşağıda Microsoft un destek sayfasında anlatıldığı şekilde Dışlamalar klasörüne alınız. (c sürücüsünde oluşturmuş olduğunuz gamepower eva 7 klasörünü Windows Güvenlik Duvarının dışlamalar bölümüne ekleyeceksiniz. Daha sonrasında gamepower eva 7 klasöründeki Device Driver. Exe uygulamasını çalıştırarak yazılıma erişmeyi deneyebilirsiniz. Sorun devam etmesi durumunda klavyenizin incelenmesi tarafımıza gönderim sağlayabilirsiniz.

Eren sonuçtan hiç memnun değil

23 Mart 2024 23:49

Yeni Alınan Gamepower Eva 7 Klavyede Driver Kurulumu Yapılamıyor