GameBooster Arızalı Ürün Tuş Basmıyor

27 Kasım 2023 04:22

Gamebooster G918 Fire Storm RGB Red Switch Beyaz Mekanik Gaming Klavye'yi birkaç gün önce Hepsiburada'dan almıştım. Mekanik klavyemin hiçbir sorunu yokken birden 'A' tuşuna her bastığımda algılamamaya, daha sonra ise hiç basmamaya başladı. Tuşları söküp arasındaki tozları temizleyip tekrar denedim ancak sonuç değişmedi. Herhangi bir sıvı da dökülmedi, fakat 'A' tuşuna basarken sanki arasına yapışkan bir şey dökülmüş gibi tutukluk yapıyor. Alalı yaklaşık 3-4 ay civarı oldu. Garanti kağıdı ve ürünümün kutusu hâlâ bende duruyor.

gamebooster-arizali-urun-tus-basmiyor-1.pdf

Furkan
Furkan

Aynı problem var, ne yaptınız klavyeyi garantiye gönderdiniz mi

Doğukan
Doğukan

Aynı sorun bende de var hocam iki haftadır basmıyor daha öncesinde tıkır tıkırdı şu an 10 kere basıyorsam 3ünü algılıyor

Salih sonuçtan hiç memnun değil

Satın Aldığım Klavyede Shift + B Kombinasyonu Çalışmıyor, Ürün Değişimi Veya Onarım Talebi

11 Ekim 2025 15:32
Bedirhan sonuçtan çok memnun

Rampage Marka Mekanik Klavye Tuş Basmama Sorunu

Bedirhan
07 Kasım 2023 22:46
"Klavyemin garantisinin bitmesine rağmen gayet samimi bir şekilde ürünümü tamir edip sorunsuz bir şekilde bana gönderdiniz. Ek olarak tek bir tuşun (a tuşu) çalışmamasına rağmen biz oyuncuların sıklıkla kullandığı W-S ve d tuşlarını da yanında değiştirmişsiniz. Ne kadar teşekkür etsem az kalır. İyi ki varsın rampage!"

19 Eylül 2024 22:25
Gamebooster G918 Garantiye Yolladım Ama Hala W Tuşu Basmıyor