Bedirhan sonuçtan çok memnun

Rampage Marka Mekanik Klavye Tuş Basmama Sorunu

07 Kasım 2023 22:46
Bedirhan'ın Teşekkür Mesajı
“Klavyemin garantisinin bitmesine rağmen gayet samimi bir şekilde ürünümü tamir edip sorunsuz bir şekilde bana gönderdiniz. Ek olarak tek bir tuşun (a tuşu) çalışmamasına rağmen biz oyuncuların sıklıkla kullandığı W-S ve d tuşlarını da yanında değiştirmişsiniz. Ne kadar teşekkür etsem az kalır. İyi ki varsın rampage!”

Rampage KB R81 Red Switch mekanik klavyemin hiçbir sorunu yokken birden a tuşuna her bastığımda algılamamaya daha sonra ise hiç basmamaya başladı. Tuşları söküp arasındaki tozları temizleyip tekrar denedim sonuç değişmedi. Herhangi bir sıvı da dökülmedi fakat a tuşuna basarken sanki arasına yapışkan bir şey dökülmüş gibi tutukluluk yapıyor. Alalı yaklaşık bir 1,5 sene civarı oldu Garanti kağıdı ve ürünüm kutusu hala bende duruyor.

08 Kasım 2023 15:05 (Şikayetten 16 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz değerlendirilmek üzere kayıtlarımıza alınmıştır. Konu ile ilgili olarak teknik ekibimiz en kısa süre içerisinde size ulaşacaktır. Saygılarımızla! Segment Bilgisayar Dış Ticaret Ltd Şti Everest / Rampage / S-link

23 Kasım 2023 17:15

Hasan
30 Kasım 2023 00:28
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
09 Mart 2025 18:25