Sefa sonuçtan çok memnun

Gamegaraj.com Mavi Ekran Hatası

05 Mayıs 2023 13:59
Sefa'nın Teşekkür Mesajı
“Boğaç Bey ve Gamegaraj teknik ekibine ilgileri ve ayrıntılı bilgilendirmeleri için teşekkür ederim”

Gamegaraj.com'dan Hero 5a 700 sistemini özelleştirerek aldım. Sipariş öncesinde gerek telefon gerekse de canlı destek hattı üzerinden herhangi bir uyum problemi olup olmayacağı hakkında görüş aldım ve sistemlerin daha önce teknik servis tarafından denendiğini sıkıntı yaşamayacağımı belirttiler.

Bu siteden alışveriş yapan arkadaşların güvencesiyle siparişi verdim. İki gün içerisinde elime ulaştı. Gayet güzel kargolanmıştı, ellerine sağlık. Cuma günü elime geçen sisteme monitörüm olmadığı için dokunamadım. Pazar günü monitör aldıktan sonra kurulumu yapıp kullanmaya başladım. Birkaç kez mavi ekran hatası aldım. Olabilir diyerek devam ettim. Sonraki gün oğlum gün içerisinde bilgisayarın mavi ekran hatası verip kapandığını ve tekrar açılmadığını belirtti. Eve gelince kasanın çalıştığını fakat görüntü gelmediğini görünce destek hattından yardım istedim. Önerilerini aşağıya ilk resme koydum. Bunları yapınca görüntü geldi. Tekrar orijinal Win10 kurdum ve görüntü geldi. Araya bayram girdi. Dönüşte RAM hızını 6000 MHz'ye çıkarıp sistemi açamaya çalıştım ancak yine mavi ekran hatası aldım. Online destek hata için Bios güncellemesi önerdi. Onu da yaptım fakat sistem yine mavi ekran hatası verdi. Takiben, teknik servisin önerisiyle kendilerine tüm sistemi kargoladım.

Şimdi sorularım şunlar: 1.siz bu sistemleri daha öncesinde denedik dediniz. Peki ben neden bu hataları alıyorum. 2.sitede teknik servis bölümünde, arızalar genel olarak 1-7 iş günü arası değerlendirilir demişsiniz. Aradığımızda henüz sırası gelmedi ve bakanlığın 20 gün kuralını söylüyorsunuz. O zaman o maddeyi kaldırın iki tarafta mağdur olmasın. Siz erken bitirirseniz kahraman olursunuz. 3.oğluma aldığım kasa sıfır. Uzun süre kullanıyor. Olsam sesim çıkmaz. Kendisi her gün soruyor ne zaman gelecek diye? Sistem benden çok sizde vakit geçirdi. Ben sıkıldım gerçekten bundan sonra sizin numaranızı çevirip 'kendin sor' diyeceğim. 4.farkındaysanız son 3-4 haftadır aynı sorunla karşılaşıp buraya şikayet belirten çok kişi var. Acaba kendinizi bir kontrol mu etseniz?

05 Mayıs 2023 16:49 (Şikayetten 2 saat sonra)
05 Mayıs 2023 17:21

Boğaç Bey'e şikayetimin üzerine dönüş yaptığı ve bu konuda detaylı açıklama yaptığı için teşekkür ederim. İşlemcinin destekleme kapasitesi konusunda ayrıntılı inceleme yapmadığım için hatamı kabul ediyorum. Ben de kendilerine bazı konularda önerilerde bulundum gayet anlayışlı bir şekilde değerlendireceklerini söylediler. Boğaç Bey ve gamegaraj ailesine tekrar teşekkür ederim. Saygılarımla

11 Mayıs 2023 09:26

Arızalı Bilgisayar, Yetersiz Teknik Destek Ve Bilgilendirme Sorunu

11 Aralık 2025 13:32
Hasan sonuçtan memnun

Game Garaj Mavi Ekran Sorunları Ve Servisin Hatalı İadesi İçin Garantili Çözüm Talebi

07 Mart 23:32
"Sıfır cihazla değiştireceklerini eski SSD yeni cihaza takıp gerekli kontrollerini yapıp bayram sonrası teslim edileceğini söylendi şimdiden teşekkür ederim."
game-garaj-mavi-ekran-sorunlari-ve-servisin-hatali-iadesi-icin-garantili-cozum-talebi-6.jpg
game-garaj-mavi-ekran-sorunlari-ve-servisin-hatali-iadesi-icin-garantili-cozum-talebi-3.jpg
game-garaj-mavi-ekran-sorunlari-ve-servisin-hatali-iadesi-icin-garantili-cozum-talebi-2.jpg
game-garaj-mavi-ekran-sorunlari-ve-servisin-hatali-iadesi-icin-garantili-cozum-talebi-1.jpg
Hüseyin sonuçtan çok memnun

RGB Klavye Arızası Ve Sistem Donmaları Nedeniyle Ürün İade Ve Değişim Talebi

Hüseyin
19 Nisan 12:43
"Melike Hanım tarafıma ulaştı, sorunlarımı tek tek dinleyip hangi koşullar altında yaşadığımı değerlendirdik. Ürünün sorunlarını değerlendirmek için servise göndermemi takip koduyla kendisine ulaşmamı süreci beraber takip edip çözümleyeceğimizi belirtti. Kendisine çok teşekkür ederim, sorunumun çözüleceğine dair güveni tarafıma sağlamış oldu."