Okan sonucu yetersiz buldu

Gamegaraj.com GameGaraj'dan Aldığım Hazır Sistem

Gamegaraj.com GameGaraj'dan Aldığım Hazır Sistem
14 Aralık 2023 19:17

Merhaba, GameGaraj'dan vermiş olduğum 171410 numaralı sipariş, 25 Kasım 2023 tarihinde verildi ve şu anda 'Tamamlandı' durumundadır. Ancak bilgisayar geldiğinde anakartın 100 derecede çalışıp işlemcinin tam randıman vermediğini BIOS ekranında gördüm. Bilgisayarı servise gönderdiğimde, teknik servis 5 gün sonra bilgisayarı bana geri gönderdiklerinde sorunun çözüldüğünü söylediler. Bilgisayarı açmaya çalıştığımda 'WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR' kodu ile mavi ekran hatası aldım. İnternette araştırdığımda Microsoft'un sitesinde 'bilgisayarınızda bir donanım sorunu oluştuğu' yazmaktadır. Tekrar servis ile iletişime geçip bilgisayarı gönderdim ve ilk taksitini ödediğim bilgisayarı hiç kullanamadım. Sorunlu olan parçanın tespit edilip değiştirilmesini ve mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. 19 gün geçmesine ve defalarca servise göndermeme rağmen problemim çözülmedi.

21 Aralık 2023 22:59

26 Kasım da aldığım ürün 2 ci sefer yolladım 21 Aralık oldu daha tekrar geri gönderilmedi mavi ekran kodunu giriyorum Google bir parça arızalı diyor gamegaraj'a soruyorum parça değiştiniz mi diye Bios ta sıkıntı varmış ondan olmuş diyorlar parça değişimi yapmamakta ısrar ediyorlar hemen hemen 1 ay olmuş açıp oyun oynamayı geçtim 1 saniye video izleyemediğim ürün 4 gün sonra 1 ay oluyor THH ye şikayet edeceğim

22 Aralık 2023 15:04 (Şikayetten 7 gün sonra)
29 Aralık 2023 05:22

Sorunum halledildi ama bu 1 aylık süreçte bilgisayarımı kullanamadım paramın karşılığını alamadım işlerim aksadı 1 aylık ödemesini de gerçekleştirdiğim ürünü kullanamadım. Bu yüzden gamegarajdan bir daha alışveriş yapmayı düşünmüyorum Şikayet vara teşekkür ederim.

Derya sonuçtan hiç memnun değil

Gamegaraj.com 'dan Aldığım Bilgisayar Sürekli Sorun Çıkarıyor

03 Ağustos 2023 15:09
Hakan sonuçtan memnun

14 Şubat 2024 18:48
"Kargolama dahil 5 gün içerisinde sorunum çözüldü. Gamegaraj ekibine ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Umarım yakin zamanda tekrar sorun yaşamam"
Gamegaraj.com Gamegaraj Yeni Alınan DDR 5 Sistem Oyun Bilgisayarı
Gamegaraj.com Gamegaraj Yeni Alınan DDR 5 Sistem Oyun Bilgisayarı

Satın Aldığım Bilgisayarın Sürekli Mavi Ekran Hatası Vermesi Ve Yetersiz Teknik Servis Desteği

20 Nisan 2025 22:30
Gökay sonuçtan hiç memnun değil

23 Haziran 2023 16:28
Gaming.gen.tr'den Alınan Masaüstü Bilgisayar!