İlkay sonuçtan hiç memnun değil

Galen Bayraklı Hastanesi Haksız Ödeme Alındığı İçin Geri Ödeme Talebi

30 Eylül 2024 11:23

26.08.2024 tarihinde Tınaztepe Galen Hastanesinde Dr. *****tarafından kapalı Böbrek taşı ameliyatı oldum. Ameliyatta stent takıldı. 3 hafta sonra stent çıkarılacağı söylendi. Hasta Hakları Yönetmeliğinin 6. Maddesinde de görüleceği gibi Tetkik ve Tedavi Bedellerini bilme hakkım olmasına rağmen bir bilgilendirme yapılmamıştır. Stent çıkarılması için gittiğim an bu konuda bilgi verilmiş, itiraz edilmiş ancak Hastane prosedürü olduğu için ödemek zorunda kaldık. Ayrıca hastaneye ameliyat için zaten zorlanarak 40.000 TL civarında bir ödeme yaptık. 37.750 TL anlaşılmış ücrete ekstra malzeme alındı denilerek ücret 40.000 TL yi buldu. Sorun etmedik ancak zaten ameliyata dahil olan ve çıkarılması zorunlu olan stent için yeniden ücret alınması son derece rahatsız etti. Ekte ilettiğim faturada göreceğiniz üzere 10 dakika bile sürmeyen işlemden yatak ücreti alınması da cabası. Halk olarak zaten ekonomik süreçten yeterince etkilendiğimiz bu dönemde haksızca tarafımızdan tahsil edilen bu fatura bedelinin tüm haklarımız saklı kalmak kaydıyla faizi ile birlikte tarafıma iadesini arz ve talep ederim.

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Galen Bayraklı Hastanesi'nde ihmalkarlık

23 Temmuz 2025 14:54