Umut sonuçtan hiç memnun değil

04 Kasım 2024 17:27

Galatasaray engelli bilet başvurusu yapmak bu kadar zor olmamalı. Maç biletinin satışa çıktığı gün engelli bilet formu açılıyor genelde ancak hangi saatte açılacak ne zaman açılacak bir bilgi yok. Saatlerce bilgisayar başında bekliyoruz sırf bu formu doldurabilmek için ve aynı zamanda bütün günümüz mahvoluyor. O kadar beklememize rağmen çok absürt saatlerde form yayınlanıyor. Form açık bekliyor. Madem ilk başvuru yapan 260 kişiye veriliyor, kota dolunca form kapansın. Formu dolduruyoruz maç gününe kadar biletin bize çıkıp çıkmadığını öğrenemiyoruz. Son güne kadar bekletiyorlar. Adamlar maçtan 2 gün önce saat 10:00'da formu yayınlıyorlar kota dolunca formu kaldırıyorlar. Şunu yapmak bu kadar zor olmamalı. Sistem çok adaletsiz ve saçma. Belli bir gün ve saat belirlenmeli. Saatlerce formun açılmasını beklememeliyiz. Teşekkürler!

06 Kasım 2024 19:49

Tottenham maçı için engelli biletine başvuru yaptım. Formu 17:11 de açıp anasayfaya 17:16 da veriyorlar. Bunu bildiğim için 17:11 de önlemimi alarak başvurumu yaptım. Ancak yine her zamanki gibi listede adım yok! Ya bu biletler ismi belli kişilere gidiyor ya da başka şeyler dönüyor satış vs. Benden önce 260 kişinin birden listeye doldurmasının imkanı yok. Saatlerce emek verip bilgisayar başında bekleyip saniyesinde başvuru yapıyoruz ancak yine de olmuyor ne hikmetse! Tabi karaborsadan bilet satan kulüpten beklenilebilecek hareketler! Bununla nasıl uğraşılır göreceksiniz!

06 Kasım 2024 19:39

Bu Galatasaray engelli bileti ile ilgili defalarca yazdım. Tottenham maçı ile ilgili de başvurumuzu yaptık. Zaten başvuru için 17.11 de açıp, 17.16 da yayınlıyorlar. Ben de bunu bildiğim için önlemimi alarak 17.11 de başvurumu yaptım. Ancak form açılış saati 17.12 yazıyor. Benden önce 260 kişinin başvuru yapmadığına eminim. Ya bu biletler isimleri belli kişilere veriliyor ya da başka bir şeyler dönüyor bu işte. Gerçi doğru kendi biletlerini karaborsadan satan kulüp bu tarz işler de yapıyordur! Gerçekten ayıp. Zaten formun açılma tarihi saati tamamen oradakilerin keyfine göre belirleniyor ya da başka şeylere göre.

Umut
Umut
06 Kasım 2024 14:18

Sağ ol

Murat
Murat

Arkadaşlar Fenerbahçe'li olsaydınız ayrıcalıklı hizmet almış olurdunuz Fenerbahçe'de maçtan iki gün önce saat 10.00'da engelli biletleri açacak diye yazıyor Fenerbahçe'de liste yok şöyle bir liste var Fenerbahçe'ye Passolig kartının numarasını veriyorsunuz ya onlar kayıt olan 250 kişiyi oraya ekliyorlarmış yani İlk 250 kişi 250'yi doldurduğun anda sistem kapanıyor 250 1'inciye vermiyor

Galatasaray Spor Kulübü Galatasaray Engelli Bilet Başvurusu

17 Eylül 2024 09:53