Fuzul Ev Kazanılan Hakkı Vermiyor

Zeynep
17 Ağustos 2023 22:51

Ben zeynep k**. A-434940 numaralı dosyası olan Gaziantep Şahinbey Fuzul Ev firmasına ev almak için başvuru yaptık. 400.000 TL tutar. Peşinatımız yeterli olmadığından bir kısmını 6 ay taksitli ödedik ve bitti. 6 ay sonunda ev çıkmadığı için bunu arabaya çevirdik ve tutarı kampanya olduğundan bahsedildiği için 500.000 TL'ye yükselttik.

Ocak ayında arabaya çevirdik ve şubat ayında araba çekilişi bize çıktı. Araba çıktığı halde bizden bir süre daha beklememiz istendi. Onu da bekledik. Notere gidip kefil işlemlerine kadar yaptık.

Sonrasında arabayı alabilmeniz için 45 gün daha süre verdiler. Onun üzerinde de 2 buçuk ay geçti hala paramız verilmedi. Arabamız çıktığı halde 6 buçuk aydır bekliyoruz araba da para da yok. Bu firma için gerekenlerin yapılmasını istiyoruz insanları bu şekilde aylarca bekletiyorlar.

profile profile profile
18 Ağustos 2023 09:13 (Şikayetten 10 saat sonra)

Ayaz
Ayaz

Merhaba bende fuzul eve girmek istiyordum araba için hala alamadınız mı paranızı dönüş yaparsanız sevinirim bir de ne kadar sürdü bu süreç araba size çıktığı halde neden alamadınız ne bahane gösterdiler

Nesrin
Nesrin

Aman kardeşim uzak dur bende ev düşünüyordum fakat yorumları okudukça vazgeçtim bunların hepsi aynı insanların duyguları ile oynayarak ellerindeki 3 kuruşa göz dikmişler

Kampanya Taksit Taahhüdünün Tek Taraflı İptali Ve İade Talebi

Çağla
27 Şubat 11:13
Cemal sonuçtan memnun değil

Fuzul Kampanyasında Ev Vaadi Yerine Zorlayıcı Araç Satışı Ve Uzun Süreli Borç Yükü

02 Şubat 14:42
fuzul-kampanyasinda-ev-vaadi-yerine-zorlayici-arac-satisi-ve-uzun-sureli-borc-yuku-1.jpg

Kampanya Şartına Aykırı Katılım Ücreti Tek Çekimle Alınıyor

Veysel