Fuzul Ev Güvenmek Hüsranla Neticelenir

Sevilay
11 Eylül 2024 21:16

On bir gündür internet erişimi sağlayamıyorum. Kablo Net denen firmanın müşteri hizmetlerine arıza kaydı ve şikayet talebinde bulunsam da hiçbir şekilde karşılık bulamıyorum. İlgi ve alaka sıfır. Müşteri hizmetlerinde çalışanların konuyla alakalı Fuzul Tasarruf Finansman Anonim Şirketi 2020 Kasım ayında Ev kampanyasına başladık 2024 Ağustos ayına kadar 4 organizasyon değişimi oldu. Portföy yöneticisi Akın Özel Fuzul Eve yaptırdığım paraları bir kısmını organizasyon parası yarasında Fuzul Eve geçeceğini anlattı. 2024 yılınında Mayıs ayında Fuzul Ev hesabımda 100 Bin tl biriktiğini söyledi. Ağustos ayına gelindiğinde. Güngören Şubesinden memnun olmadığımdan dolayı Esenler Şubesine transfer oldum. Esenler Şubesinde gittiğimde Fuzul Ev hesabımda 18 Bin tl olduğunu söylendiğinde hayal kırıklığına uğradım. Sebebini sorduğunda dosya masrafında olduğu söylendi. Fuzul Ev firması ve Fuzul Ev firmasında çalışan Akın Özel adlı kişiden şikayetçiyim

12 Eylül 2024 07:41

11 Eylül 2024 21:18

12 Eylül 2024 12:16 (Şikayetten 14 saat sonra)

Demir sonuçtan hiç memnun değil

Fuzul Ev'de Yanıltıcı Kampanya Ve İade Sorunu!

20 Aralık 2024 10:12
Erdem sonuçtan hiç memnun değil

26 Mart 2025 17:50

Yıldırım