Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Fujifilm X-T4 Sensör Yanması

Fujifilm X-T4 Sensör Yanması
Ramazan
27 Mart 2024 22:33

Fujifilm X-T4 sahibiyim
yaklaşık 2 yıldır aktif kullanıyorum. Turizm bölgesinde yaşıyorum ve haliyle Club tarzı videoları ve içerikler üretiyorum. Cihazın sensöründe bazı noktacıklar gördüğüm için servise gönderdim.
Son yaptığım çalışmada bu durum çok rahatsız edici hale geldi. Servisten gelen yanıt ise sensörde yanmaların olduğu ve bunun lazer ışığından kaynaklandığı belirtildi. Ve garanti kapsamına alınmayacağı durumu bildirilerek benden 17 bin tl civarı bir ödeme istendi.
Kullanım kılavuzunu tek tek incelediğimde ise bu durum ile ilgili uyarıcı bir maddeye rastlamadım. Yani burada doğrudan cihazın sensörünün bu durumlara dayanıksız olduğu ortaya çıkıyor. Ve bu durumu kullanıcıya mal ediyorlar. Cihazın bu koşullara dayanıksız olması cihazın problemi olduğunu fuji servisi kabul etmiyor. Son mailde cihazın garanti kapsamında tamir edilmesini talep ettim. Şimdilik beklemedeyim umarım sorunu çözerler. Ama ilk etap da anlaşılan çözmeyecekler. Cihazlarının arkasında durmayacakları kanaatindeyim. Olayın peşini bırakmayacağım. Buradan bütün Fujifilm kullanıcılarına duyuruyorum

Bekir
22 Ağustos 2024 13:31
GoPro Fotocenter Servis Sorunu
GoPro Fotocenter Servis Sorunu
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Teknolojik Açıdan İyi Ama Kullanım Ömrü Zayıf Cihazlar Yapıyor

Cihan
11 Mart 2024 23:09
Kerem sonuçtan hiç memnun değil

Fujifilm, Parasını Aldığı Halde Ekranı Değiştirmedi

17 Şubat 2024 10:16