FotoParça Sıfır Diye Takılan Bozuk Batarya

20 Temmuz 2023 16:05

Fppro firmasını çok tavsiye ettiler gönderdim telefonu yeni batarya takılıp gönderildi ancak mükemmel (site başka kelimeye müsaade ermiyor) bir batarya takılmış. Yarım gün gitmiyor sıfır batarya. %9 da şarj ediyorum iki dakikada 20 oluyor. Bazen 80 de takılı kalıyor bazen 99 da. Tam 45 dakika 99 da 100 olmasını bekledim ama nafile. Yine başa sardık telefonu tekrar size gönderdim ve bu seferde batarya kontrol edilecek 7 gün sürer, yok kargonuz yarın açılacak diyorsunuz. Ya Allah aşkına birincisi siz niye yarım yamalak iş yapıyorsunuz neden bataryayı düzgün test etmeden gönderiyorsunuz? İkincisi batarya normal çalışıyor olsa neden bir daha göndereyim size telefonu bu kadar eziyete gireyim? Satış konusuna gelince bizim bataryalarımız Apple ile aynı şarj döngüsüne sahip, sertifikalı harika... Ancak maalesef eski bataryamdan bile kötü durumda sıfır diye yaktığınız batarya!

İbrahim
İbrahim

Merhaba. Son durumda ne oldu? Tekrar değiştirdiler mi? Benzer bir sorun yaşıyorum. Bataryam değişti ancak eskisinden daha kısa sürede bitiyor.

Fppro Teslimat Sorunu Ve Stok, Fiyat Oyunları

30 Temmuz 2024 11:49
Fppro Teslimat Sorunu Ve Stok, Fiyat Oyunları
Metehan sonuçtan hiç memnun değil

Batarya Ve Ekran Değişiminde Hayal Kırıklığı

16 Mart 2025 17:09
Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Pil Değişimi Kabusu: Telefonum Hurdaya Döndü!

04 Mart 2025 19:02