Foto Çarşı Yanılttı!

16 Temmuz 2024 13:39

Insta360 x3 kameram kayboldu. Olayı özetlemek gerekirse Teknosa'dan insta360 aksiyon selfie stick gerçek bedelini ödeyerek satın aldım. İlgili ilanda ilan başlığı bu yönde ama görseller aksiyon olmayan daha ucuz bir ürüne aitti. Ben gelen ürünü aksiyon olduğunu düşünerek ilk gün kullanmak üzere motosikletime bağladım. Henüz 2 saat geçmeden 2. El olarak satın aldığım insta kamera 60km/h hızla giderken orman yolunda motosikletten kopup kayboldu. Ürünün yanlış olduğunu fark ettiğimde satıcı ile görüştüğümde haklıymış gibi ben yanlış gönderdim ama sende kullanmamalısın dedi. Birincisi ben ürünü doğru gibi satın aldığım için yanlış ürün geldiğini bilmem mümkün değil. İşin garibi insta360 Türkiye'yi aradığımda siz haklısınız ama biz bir şey yapamayız deyip konuyu kapatıyor. Satıcı zaten açmıyor. Kamera ikinci el diye bende hukuki yoldan bir şey yapamıyorum. Bu adam yüzünden uğradığım zarar cabası. Hayır sonra bir de benden kırılan ürünü istemeden Teknosa mağazası üzerinden satışı iptal edip para iadesini direk kendisi yaptı ve ilanını kaldırdı.

Aslıhan sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Numara Nedeniyle Kargo Teslim Edilmedi, Ek Ücret Talep Edildi Ve İade Yapılmadı

29 Mayıs 2025 10:12

VintageLensim Bozuk Ürünün Fiyat İadesi
VintageLensim Bozuk Ürünün Fiyat İadesi

26 Şubat 2024 17:12
Pixeleast (Instagram:pixel. East) Çok Kötü Bir Alışveriş Deneyimi

Araban İlanda Sosyal Medya Yanıltıcılığı!

07 Ağustos 2024 14:21