Fortes Mühendislik Yaptığı İşin Arkasında Durmuyor

19 Şubat 2024 19:33

Fortes Mühendisliği Edremit şubesinden evimize doğalgaz tesisatı yaptırdık. Doğalgazı kullanmaya başladığımız andan itibaren peteklerden bir tanesinden rahatsız edici derecede bir ses geldiğini fark ettik. Bunun üzerine Akçay sorumlusu A**** bey ve V***** beyle defalarca görüştük. 15 gün beklememizi ve sorunun devam edip etmediğine bakmamız istendi. 15 günün sonunda sorunun hala devam etmesi üzerine defalarca V***** beyi aramamıza rağmen dönüş olmadı. En sonunda V***** bey genel merkezi arayıp sorunumuzu oraya bildirmemizi söyledi. Bunun üzerine genel merkezi arayarak B****** beyle görüştük, sorunumuzu anlattık. Daha sonrasında da defalarca aradığımız halde bize dönüş yapılmadı. 3 aydır hala dönüş yapılmasını bekliyoruz resmen paramızla rezil olduk. Sorunumuzun bir an önce çözüme ulaşmasını istiyoruz.

20 Şubat 2024 09:01 (Şikayetten 13 saat sonra)

Müşterimizin talebi değerlendirilmeye alınmıştır.En kısa sürede bu süreç sonuçlandırılarak, Müşteri Hizmetleri ekibimiz tarafından telefon ile bilgilendirme sağlanacaktır. Süreç içerisinde bize göstermiş olduğunuz anlayışınız için teşekkür ederiz. FORTES MÜHENDİSLİK MÜŞTERİ HİZMETLERİ

Gökhan sonuçtan memnun

21 Kasım 2023 17:39
"Teşekkürler"
Semih sonuçtan hiç memnun değil

07 Kasım 2024 09:03
Yaşar sonuçtan çok memnun

30 Aralık 2024 15:29
"Fortes Mühendislik şikayetim ile anında ilgilendi bugün havlupan montajı için geldiler. Satış temsilcisi Barış Bey e ve müdür Şahabettin Bey e ilgilerinden dolayı teşekkür ederim."

25 Eylül 2023 20:55