Ford Garanti Kapsamında Ki Üründen Tekrar 4 Katı Ücret İstemeleri.

Burak
12 Eylül 2023 16:39

Ford oruçlar tokat servisinde bundan 1 ay önce garantili yaptırdığımız baskı balata debriyaj seti tekrardan arıza verdi yolda giderken debriyaj takılı kaldı. Malatya Ford Ilıcaklar servisine aracımızı getirdik söküp sorunun ne olduğunu bize bildireceklerini söylediler. Yaklaşık 4 gündür bekliyoruz bugün aradılar ve sorunun yeni takılan baskı balatanın yandığını ve onunda volanı ve merkezi yaktıklarını söylediler. Bu arızayı da garanti kapsamına sokmuyoruz. 45 bin TL'ye yakın masrafının olduğunu söylediler. Şimdi soruyorum sizlere 1 ay önce Ford servisinde garantili bir parça değişimi yapıyorsunuz. Taktığınız parçayı ya düzgün takamıyorsunuz ya da yan sanayi parça takıyorsunuz. Ve bundan dolayı ben mağdur oluyorum. Şimdi de benden bunun bir daha değişmesi için 4 katı para istiyorsunuz. Bizler deprem bölgesinde zaten mağdurken bir de siz vurmaya kalkıyorsunuz. Allah'tan reva mı bu?. Mağduriyetimin giderilmesi için bütün haklarımı kullanacağımı unutmayın sayın tokat ve Malatya Ford bayileri.

12 Eylül 2023 16:43 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Bayram sonuçtan hiç memnun değil

Ford Servisindeki Uzun Süreli Sorun Çözme Süreci

Bayram
18 Ekim 2024 13:35
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Ford Sıfır Aldığım Aracımda Şanzıman Yağı Olmadığı İçin Dişli Kırdı

Emrah
15 Mart 2024 15:02
Taner sonuçtan hiç memnun değil

Taner
13 Nisan 2024 13:33
Ford Otosan Yetkili Servisleri Kullanıcıları Mağdur Ediyor.
Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Transit Minibüsümde Kronik Basamak Arızası Ve Müşteri Hizmetlerinde İlgisizlik

Mesut