Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Fonhane Siparişim Haksızca İptal Edildi

Fonhane Siparişim Haksızca İptal Edildi
03 Ocak 2024 20:48

Ben hayatımda hiç böyle bir muamele görmedim. Fonhane.com'dan alışveriş yaptım, peşin parasını da ödedim. Ertesi gün, 'Siparişinizin üzerine 1.200 TL eklemeniz lazım, fiyatlarımız değişti' diye mesaj atıyorlar. 'Benim sorunum değil, fiyatlarınızı değiştirseydiniz' diyorum, 'Vaktimiz olmadı' diyorlar ve tekrar akabinde 'Siparişiniz iptal edildi' yazıp bana emrivaki yapıyorlar. Kesinlikle şikayetçiyim, CİMER'e bile yazacağım, mağdur edildim. Bana lazım olan ürünlerin parasını ödememe rağmen gönderilmedi. Bir de emrivaki yapıp iptal ediliyor. Böyle bir durumla ilk kez karşılaşıyorum.

03 Ocak 2024 20:58 (Şikayetten 9 dakika sonra)
04 Ocak 2024 09:31

Siz benim üslubumu bir kenara bırakın fiyatları guncellemiyorsunuz müşterilerinizi mağdur ediyorsunuz tabi ki sizi şikayet edeceğimi söyledim mesajda saygısız diyemezsin bana   pesin para ödenmiş olmasına rağmen fiyatları guncellememen benim problemim değil bunun nesini anlamıyorsunuz siz ya bir de beni haksiz çıkarmak için saygısız bilmem ne falan mağdur olan kim neticeye bakin CİMER'e de yazıyorum simdi.

04 Ocak 2024 10:35
04 Ocak 2024 11:03

Mağduriyetim çok açık 1 hafta param yatmayacak başka bir yerden de fon alamayacağım ve üzerine fonlarım gelmedi 1 hafta paranın yatmasını bekleyip yeni fon siparişi vereceğim o da 3 4 gün sürecek etti size 10 gün üsluptan bahsetmeyin üste çıkmaya çalışıyorsunuz tehdit te değil gerçekler tabii ki yazacağım beni mağdur eden sizsiniz başka bir firma değil özür dileyeceğinize bir de hala ne var ki bunda gibi konuşuyorsun

04 Ocak 2024 11:20

Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

13 Temmuz 2024 20:15

25 Temmuz 2023 15:38

21 Eylül 2023 14:45
Candan sonuçtan hiç memnun değil

06 Kasım 2024 12:16