Candan sonuçtan hiç memnun değil

06 Kasım 2024 12:16

Tüfekçioğlu Süs Malzemeleri Kağıt ve Sanayi firmasından online alışveriş yaptım, bere aldım. Fiyatı ₺110 yazıyordu. İki paket aldım ve bunun yanında birkaç ürün daha aldım. Akabinde firma tarafından arandım. Aldığım berenin fiyatının kendilerinden kaynaklı hatalı olduğunu, etiket fiyatı üzerinden gönderim yapacaklarını, ekstra ödeme yapılması gerektiğini, aksi takdirde siparişi iptal edeceklerini belirttiler. Sipariş detaylarında, kendilerinin olan hatayı bana yüklemeleri, ekstra para talep etmeleri ki bir gün sonra siparişim iptal edildi ama hala para da banka hesabıma geçmedi. Bu tamamıyla bir hayal kırıklığı. Fiyatı uygun yazıyorlar, alışveriş yaptıktan sonra öyle olmadığını söyleyerek daha fazla para istiyorlar. Hakkım yendi, farklı bir yöntem uygulamışlar.

Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Eksik Ürünler Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri Nedeniyle Hayal Kırıklığı

25 Ocak 2025 18:02
Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

31 Ekim 2023 15:06
Çantam Trendim Yanlış Ürün Gönderdiler İlgilenmediler!
Nihan sonuçtan hiç memnun değil

Bps Express Ambalaj Peşin Ve Nakit Ödemeden Sonra Fiyat Yükseltme

12 Ekim 2023 23:08
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Balaban Art / Tablo İstanbul Düşük Hizmet Kalitesi Ve Hatanın Arkasında Durmama Örneği

18 Mayıs 2024 17:17
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

13 Temmuz 2024 20:15