13 Haziran 2023 14:50

Koçtaş fly mobilyadan Chery model bir mutfak dolabı takımı aldım.
Ürün vaktinden önce ve gayet güzel paketlenmiş olarak geldi. Ayrıca ürün çok kaliteli ve çok beğendik.
Yine planlanan tarihte 08.06.2023 montaj ekibi geldi.
Tadilattaki evimin yeni yapılmış parkelerini özellikle belirtip, kenarda boşta tuttuğum kartonların üzerinde dolapların çivilerini çakmalarını rica ettim ancak bir şey olmaz abla çizilmez dediler.
Henüz açılmamış olan doğal gazın kontrolünde sorun yaratacağını söyleyip duvar ile mutfak dolabı arasında 10 santimlik bir boşluk bıraktılar.
Doğalgaz Tesisat firmasını arayıp soralım fotoğraf çekip atalım dedim ama bu şekilde olması lazım dediler. Ben de parkeler yüzünden gerildiğimiz için sesimi çıkaramadım.
Bir sonraki gün doğalgazı kontrole geldiklerinde böyle bir boşluğun gerekli olmadığını söylediler.

Duvar ile dolaplar arasındaki 10 santimlik boşluk tadilatı için 230.000 TL harcadığım evimde çok çirkin duruyor.

Dolaplar beyaz kulpları Bakır ancak ayakları siyah hiç estetik durmuyor.

Evim Amerikan mutfak yan tarafı doğal olarak duvara yaslanmadığı için açık kaldı siyah ayaklar belli oluyor buraya bir aparat eklenmesi gerekli.

Ayakları gözükmemesi için konulan aparatları eksik geldi bu yüzden takılamadı.

Dolap kapaklarının montaj kaynaklı eşitliği yok.

Dolap içerisinde duvar önüne denk gelen mukavvalar iki parça ve sallanıyor.

Koçtaş müşteri hizmetlerini aradım durumu belirttim bana geri döneceklerini söylediler.

Koçtaş müşteri hizmetleri bana geri dönecek akabinde fabrikadan eksik parçalar gelecek sonrasında montaj hekimine tekrar bir randevu tarihi belirlenecek.

Mutfak dolaplarının arasında yapılacak fayansların ustası Ben o kadar bekleyemem deyip gitti kaporam da yandı.

Fly mobilyadan konu ile ilgilenmesini, ürettikleri kaliteli ve uygun fiyatlı mobilyaların bu hizmet anlayışı ile maalesef tavsiye ürünü olamayacağını bilmesini istiyorum ve bir an önce sıkıntılı durumlar giderilsin lütfen.

Seyit sonuçtan hiç memnun değil

25 Kasım 2023 01:13
Fly Dolap 1 Aydır Ürün Gönderilmedi
Fethi sonuçtan hiç memnun değil

Fethi
25 Mayıs 2023 10:31

Gülbin
22 Ekim 2023 21:34

03 Ağustos 2023 12:04
Fly Dolap'tan Verdiğim Siparişin İptal Edilmesi
Murat sonuçtan hiç memnun değil

28 Mart 2024 10:46