Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Bilgisayar Tamiri ve Ücret İadesi Sorunu

04 Ekim 2024 17:17

5 Temmuz tarihinde bilgisayarımızın arızalanması üzerine Fix TNT adlı teknik servise cihazımızı gönderdik. Önce 9.750 TL ücret istediler. Sonra da işlemci fiyatı için 4.250 TL ücret talep ettiler. Toplam 14.000 TL verdikleri IBAN numaralarına gönderdim. Tamir edilmesi gereken yasal süreyi çoktan aşmaları üzerine ve hala tamiri olmaması nedeniyle 04/09/2024 tarihinde bilgisayarın tamirini reddettim ve bilgisayarı gönderip, ücreti de iade etmelerini talep ettim. Defalarca tekrar tekrar bilgisayarı göndermelerini istemem üzerine ancak 23/09/2024 tarihinde bilgisayar elime ulaştı. Ücret iadesinin bilgisayar ulaştıktan sonra elimde olacağını söylediler. 23/09/2024'ten beri tekrar tekrar ücretini göndermelerini talep edip duruyorum ama benim paramı halen daha göndermeyip yok yarın yok öbür gün diye oyalamaya devam ediyorlar. Yasal süreyi çoktan aştılar. Bu siteye baktığımda gördüğüm şikayetler üzerine bunu çok defa çok kişiye yaptıklarını gördüm. İnsanların parasına el koymak yaptıkları. Buraya yazıyorum ki elektronik cihazınızı buraya göndermeyin. 4 Temmuz'dan bu yana tüm konuşmaları da ekran görüntüsü ile karşı tarafın telefonu görünür şekilde kaydettim. Dekontlarla beraber delil olarak Ticaret Bakanlığı'na başvuruda bulunup konu ile ilgili yasal süreci başlatacağım.

08 Ekim 2024 14:37

Hiçbir çözüm sunmadılar, iletişim bile yok. Para iadesi de yok. Bildiğin vatandaşın parasına el koyuyorlar. Ticaret Bakanlığı'na şikayetimi dile getirdim.

13 Ekim 2024 15:30

Bu hafta içi Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. Cumhuriyet Başsavcılığı ve kolluk birimlerine de haklarında şikayette bulunacağım. Süreçteki maddi ve manevi zararımla ilgili hukuksal boyuta taşıyacağım.

Musa sonuçtan hiç memnun değil

Baburtech Bilgisayar Onarımında Yaşanan Sorunlar Ve Eksik Teslimat

Musa
21 Şubat 23:26
Aysu sonuçtan hiç memnun değil

Aysu
21 Nisan 17:04
Bilgisayarımın Tamiri Ve Para İadesi Sürecinde Yaşadığım Mağduriyet
Bilgisayarımın Tamiri Ve Para İadesi Sürecinde Yaşadığım Mağduriyet
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Dört Ayda Onarılamayan Bilgisayar Ve Sürekli İletişim Sorunları: Güvenimi Kaybettim

Deniz
11 Temmuz 10:46